SONDAJ: Cine ați dori să fie următorul selecționer al României?

Fotbalistul care i-ar putea umple conturile lui Gigi Becali: „Sunt jucători în Liga 1 care nu au cifrele lui!”

Articol de Alexandru Dan - Publicat joi, 23 septembrie 2021, ora 18:56,
Gigi Becali, Profimedia Images
Gigi Becali, Profimedia Images

Patronul FCSB-ului și-a schimbat radical strategia în ultimii ani, astfel că a decis să se bazeze în mare parte pe jucători români și de mare perspectivă!

Acest lucru l-a făcut pe afaceristul din Pipera să bată orice record din fotbalul românesc, prin vânzarea lui Dennis Man la Parma, dar și să obțină un profit important în urma tranzației lui Olimpiu Moruțan la Galatasaray. Cu toate aceste însă, Ilie Dumitrescu a anunțat că Ianis Stoica (18 ani) este jucătorul care vine tare din urmă și care are șanse reale să devină noua senzație a fotbalului românesc.

„Ianis Stoica e un jucător cu potențial foarte mare. Eu l-am întrebat pe Edi, am avut o discuție cu el și spunea că 9 se simte cel mai bine și asta joacă. De câte ori l-a băgat, a făcut o treabă foarte bună, dar eu consider că ar da un randament foarte bun chiar și mijlocaș de bandă sau inter. Acum nu știu capacitatea lui de efort, Edi lucrează cu el.

E un copil cu potențial, cu personalitate, cu maturitate în joc. S-a văzut imediat, a intrat, a avut personalitate, maturitate și a și marcat, ceea ce este rar. Ne gândim la jucători cu un statut important în Liga 1 și n-au cifrele copilului ăsta. 

Eu cred că ar da un randament foarte bun chiar dacă ar fi inter sau mijlocaș stânga sau dreapta.  Caută poartă, ia acțiuni individuale, cere foarte bine mingea în profunzime. Este un jucător cu mare potențial. Trebuie să muncească foarte mult și să aibă un progres”, a spus Ilie Dumitrescu, potrivit Digi Sport.

Citește și IANIS STOICA, DUPĂ „DUBLA” REUȘITĂ CU CS HUNEDOARA: „MĂ BUCUR CĂ AM REUȘIT SĂ ÎMI AJUT ECHIPA!”

ilie dumitrescufcsbrealitateadeclaratiigigi becaliIanis Stoicaliga 1