Fotbalistul care ,,sare din schemă” la FCSB în noul sezon: ,,Asta e prima surpriză”

Articol de Mihai Cristian - Publicat sâmbătă, 10 iulie 2021, ora 08:51,
FCSB – FC BUZĂU
FCSB – FC BUZĂU

FCSB a fost de neoprit în această vară, unde a obţinut victorii pe linie în toate cele 5 partide amicale disputate sub comanda lui Dinu Todoran, noul antrenor al echipei.

În ultima partidă jucată, cei de la FCSB s-au distrat cu cei de la FC Buzău, pe care i-au învins cu un neverosimil 5-1. După ultimele meciuri, Dinu Todoran şi-a conturat deja cum va arăta primul 11 în viitorul sezon.

Ilie Dumitrescu, fost internaţional a remarcat noua schimbare de la FCSB. Acesta este de părere că Iulian Cristea este omul de bază din sezonul trecut care va trece pe bancă acum.

,,Cristea e pe bancă, apropo, cam asta e prima surpriză. Radunovic a fost și el pe bancă. Crețu, la fel, pe bancă, pentru că a jucat Haruț. Ovidiu Popescu, în fața apărării, deci Oaidă e mai sus, în dreapta.

Bineînțeles, Moruțan, Tănase și Octavian Popescu. (…) Păi o să fie așa: Ovidiu Popescu, Olaru, Moruțan, Tănase, Octavian Popescu, Coman. Ai nevoie și de un 9 în anumite momente de joc, când poți să sacrifici un jucător și să joci cu un nouar.”, a declarat Ilie Dumitrescu, pentru Digisport.

Cum a arătat FCSB în meciul de la Buzău

FCSB: Vlad – Haruț, A. Crețu, Vucur, Cordea – Popescu, Oaidă, Olaru – Moruțan, Tănase, Oct. Popescu.

FCSB – Gloria Buzău, sursa foto: ProSport

Citeşte şi FCSB, FĂRĂ MILĂ ÎN FAȚA GLORIEI BUZĂU! CUM S-AU DESCURCAT NOILE ACHIZIȚII

iulian cristeafcsbdinu todoranrealitateailie dumitrescu