Fotbalistul care e în stare să facă diferența la națională! ”Poate să fie dezamăgitor 70 de minute și îți dă gol când nu te aștepți”

Articol de Ciprian Chirilă - Publicat marți, 23 martie 2021, ora 14:23,
nationala bucurie

România debutează în această săptămână în campania de calificare pentru CM 2022, iar Florin Tănase (26 ani) e printre convocați.

Pentru aceste premilinarii, fostul președinte de la CFR Cluj, Iuliu Mureșan, mizează pe Florin Tănase că poate fi arma secretă a lui Mirel Rădoi la națională. Iuliu Mureșan consideră că golgheterul din Liga 1, cu 18 goluri marcate, poate să fie decisiv în orice moment pentru prima reprezentativă a României.

„E un jucător cu experiență, deja e un jucător matur și e un atacant speculativ. El poate să fie dezamăgitor 70 de minute și îți dă gol când nu te aștepți, are simț al golului. Și pe el aș miza.

Sigur, trebuie să mizăm pe toți jucătorii. Nu trebuie să te bazezi doar pe jucătorii de atac sau pe apărători”, a declarat Iuliu Mureșan, conform Pro X.

Referitor la o posibilă mutare a lui Florin Tănase de la FCSB la CFR Cluj, fostul președinte al ardelenilor a răspuns că l-ar putea vedea în tricoul de la CFR.

„Da, cum să nu? E un speculant, un oportunist. Înainte obținea la penalty-uri… Și cu CFR-ul câte a obținut! Avea această viteză de reacție care și asta îl caracterizează, alături de execuțiile bune. Și colegii îl caută cu pase. Are și cine să îi paseze la FCSB, pentru că e o echipă cu jucători tineri, de viteză și talentați. El imediat bagă mingea în poartă. E cel mai important într-o echipă, să ai un asfel de jucător sau 2-3 dacă se poate”, a mai completat Iuliu Mureșan.

Fotbalistul de la FCSB are doar cinci selecții la națională, pentru care nu a reușit să marcheze până acum.

Programul echipei naționale a României în luna martie:

25 martie: România – Macedonia de Nord, ora 21:45 (Arena Națională)

28 martie: România – Germania, ora 21:45 (Arena Națională)

31 martie: Armenia – România, ora 19:00

CITEȘTE ȘI –>> BREAKING NEWS | Ionuț Radu a revenit la naționala României și poate apăra în meciurile cu Macedonia de Nord, Germania și Armenia

iuliu mureșanfcsbrealitateamirel rădoiflorin tanasenationalaCM 2022
italia euro

EURO 2020 | VIDEO | Italia, debut cu dreptul! ”Squadra Azzurra” a sufocat-o pe Turcia

ceremonie euro 2020

EURO 2020 | VIDEO | Lumină și culoare la ceremonia de deschidere! Andrea Bocelli, prestație divină