FOTO | Ce GHINION! Accident STUPID pentru selecționerul Angliei, Gareth Southgate

Articol de Florian Tudorache - Publicat joi, 21 iunie 2018, ora 10:45,
southgate

Ghinion teribil pentru selecționerul Angliei, Gareth Southgate, miercuri, în timp ce făcea jogging, informează BBC. Conform presei britanice, selecționerul în vârstă de 47 de ani și-a luxat umărul drept.

Dacă jucătorii au avut o zi liberă, selecționerul a decis să se relaxeze prin mișcare. Accidentul stupid a avut loc chiar la baza echipei de la Repino.

„Doctorul mi-a spus că nu mai pot ridica mâinile în aer în cazul unui gol. S-ar putea să nu mai celebrez golurile cu atâta entuziasm în viitor”, a declarat Southgate.

Selecționerul a primit îngrijiri medicale la un spital din apropiere sub stricta supraveghere a medicului naționalei Angliei, Rob Chakraverty. Totodată, Southgate va fi obligat să poarte pentru o perioadă o fașă care să-i susțină umărul drept.

Southgate, care poartă o faşă, a fost tratat la un spital din apropiere în prezenţa medicului naţionalei Angliei, Rob Chakraverty.

„Mai bine că este vorba de mine decât de vreun jucător”, a spus Southgate.

Anglia e aproape de optimile de finală la turneul final din Rusia, în condițiile în care în următoarea etapă, duminică, va da peste Panama.

gareth southgateaccident stupidcupa mondialarepinoumar dreptghinionRob Chakravertyangliadoctorcampionatul mondial rusia 2018
profimedia-0615507503

EURO 2020 | Olanda și Ucraina, debut cu cinci goluri la turneul final! Cum arată clasamentul grupei C

florin-tanase

Florin Tănase și-a făcut iubita fericită! Unde a cerut-o în căsătorie căpitanul FCSB-ului