SONDAJ: Cine ați dori să fie următorul selecționer al României?

FOTO | Haine noi pentru elevii lui Mutu în Liga 1! Cum arată noul echipament al lui FC U Craiova

Articol de Alexandru Dan - Publicat marți, 13 iulie 2021, ora 21:41,
FC U Craiova
FC U Craiova

FC U Craiova 1948 pare că este pregătită din toate punctele de vedere pentru sezonul de Liga 1, iar oltenii au punctat și la capitolul echipament!

Familia Mititelu are ambiții mari după zece ani petrecuți în afara fotbalului din primul eșalon, astfel că vor să se bată încă din primul sezon pentru primele locuri din Liga 1. Pentru asta, oltenii au pregătit mai multe schimbări importante în cadrul clubului, astfel că aducerea lui Adrian Mutu pe postul de antrenor și achiziționarea unui autocar evaluat la jumătate de milion de euro au fost două dintre mutările spectaculoase făcute de FC U în această vară.

Acum, pentru olteni a venit și rândul de a prezenta echipamentele pentru Liga 1. „Leii” vor avea trei seturi la dispoziție – unul complet albastru, unul complet alb și unul complet negru, toate produse de firma Adidas. Începând din noul sezon, FC U Craiova va avea și un logo diferit pentru echipamentele de deplasare sau din Cupa României, astfel că pe pieptul jucătorilor va fi un rebranding al celebrei litere „U”, de pe tricourile de joc ale echipei din anii ’70.

„Istoria și nostalgia ne obligă să amintim, să dedicăm și să celebrăm momentele de glorie ale echipei fanion a oltenilor, supranumită de-a lungul timpului “Campioana unei mari iubiri”, “Craiova Maxima” și Știința.

Prin această noutate ce ține de marketing și de identitatea clubului, Fotbal Club Universitatea 1948 arată faptul că dorește să mențină linia începută de cluburile mari ale lumii: Juventus, Manchester City, Inter, Leeds United, Nantes sau Bristol City, care au apelat la o restilizare a siglei de pe echipament. Adoptând aceasta inovație, clubul nostru intră pe făgașul modernizării și al profesionalismului în materie de marketing sportiv”, a transmis U Craiova 1948.

Citește și ADRIAN MITITELU JR., ÎNCOLȚIT DE IMPRESARI: „PENTRU COMISIONUL ĂLA, NICI NU IEȘEAM DIN PISCINĂ”

echipament fc uadrian muturealitatealiga 1fc u craiova