FOTO | Moment emoționat! Ce a postat sora lui Emiliano Sala pe rețelele de socializare

Articol de Realitatea Sportivă null - Publicat marți, 05 februarie 2019, ora 13:16,
fani-nantes-sala

Sora lui Emiliano Sala, Romina, a postat o poză emoționantă în care câinele atacantului argentinian privește în gol și își așteaptă stăpânul.

„Țe așteaptă și Nala”, a scris Romina la descrierea pozei.

Potrivit jurnaliştilor de la Daily Mirror, câinele Nala a fost unul dintre motivele din cauza cărora jucătorul lui Cardiff City s-ar fi întors în Franţa. Fotbalistul voia să pregătească totul pentru a putea să îşi ia animalul de companie, cu el, în Ţara Galilor.

Potrivit BBC, a fost găsit corpul unuia dintre cei doi oameni dispăruți (Emiliano Sala și pilotul David Ibbotson)! Nu a fost menționat niciun nume și nici alte detalii. Confirmarea a fost făcută de Departamentul britanic care se ocupă cu investigarea accidentelor aviatice (AAIB): „Un corp este vizibil în epavă.” au anunțat aceștia într-un comunicat.

La 21 ianuarie, un avion de mici dimensiuni în care se afla atacantul a plecat de la Nantes, la ora locală 19:15, cu direcţia Cardiff, zburând la o altitudine de 1.650 de metri. După ce a depăşit Insula Guernsey, contactul cu avionul s-a pierdut.

Emiliano Sala (28 de ani) fusese transferat recent de Cardiff. Clubul din Premier League i-a plătit lui Nantes 17 milioane de euro în schimbul atacantului argentinian.

Nala también te espera.. ❤

Publicată de Romina Sala pe Sâmbătă, 2 februarie 2019

moment emotionantemiliano salatragedie