SONDAJ: Cine ați dori să fie următorul selecționer al României?

FOTO | Portretul Andreei Prisăcariu, sportiva cu 21 de tatuaje: „Îi place rolul de rebelă a tenisului românesc!”

Articol de Alexandru Dan - Publicat luni, 22 noiembrie 2021, ora 13:13,
Andreea Prisacariu
Andreea Prisacariu

Valentin Popescu, specialist în marketing sportiv, a dezvăluit secretul Andreei Prisăcariu, jucătoarea de tenis cu 21 de tatuaje!

Andreea Prisăcariu (21 de ani) a primit un Wild Card la Transylvania Open, dar a fost învinsă încă din primul tur de Lesia Tsurenko (5-7, 2-6). Popularitatea româncei este, însă, la cote surprinzător de înalte.

Andreea are mai mulți urmăritori pe Twitter decât Barbora Krejcikova, câștigătoarea ediției din acest an a turneului de Grand Slam de la Roland Garros. De altfel, o fotografie postată de numărul 220 WTA de la competiția organizată la Cluj-Napoca a strâns peste 78.000 de like-uri pe rețeaua de socializare amintită.

Până în prezent, jucătoarea originară din Iași a câștigat patru turnee de simplu și nouă competiții de dublu în circuitul ITF, ieșind în evidență prin înfățișarea „nonconformistă”, pe care a știut cum să o valorifice în Social Media. Care este secretul ei? Cum de reușește o sportivă de 21 de ani, fără rezultate deosebite, să aibă o imagine atât de bună?

Citește și CEA MAI APETISANTĂ JUCĂTOARE DE TENIS DIN ROMÂNIA, DESPRE EMMA RĂDUCANU: „SĂ NE ÎNȚELEGEM. NU, NU ESTE ROMÂNCĂ”

„Am citit că toate cele 21 de tatuaje au în spate o poveste interesantă. Sunt convins că pe zona de imagine primește sfaturi bune și este de apreciat că sportiva a luat în calcul acest lucru. Are un om bun de marketing în spate și asta arata cât de importantă este meseria asta. Ii place rolul de rebelă a tenisului românesc, știe să îl joace”, ne-a spus Valentin Popescu, expert în marketing sportiv și comunicare.

Valentin Popescu, expert în marketing sportiv și comunicare

Specialistul a atras, însă, atenția că niciun sportiv nu poate câștiga mulți bani din imagine dacă strategia de promovare nu este sprijinită și de performanțele obținute pe teren: „Fără rezultate, totul devine un balon de săpun. Un sportiv care se vrea de succes si care vrea să aibă o imagine excelentă  trebuie sa aibă înainte de toate rezultate. Un om bun de marketing poate lucra cu succes în jurul lui până la un punct, dar, dacă nu vin și rezultatele sportivului, totul se năruie”.

Pe de altă parte, într-un interviu acordat recent, Andreea Prisăcariu consideră că este „urâtă de români” pentru modul în care arată: „Încerc să cresc în evoluții. Îmi place să fiu la modă, sunt de acord că am un stil diferit, dar nu o fac intenționat, e ceva firesc. Trebuie să cresc în joc pentru a nu fi considerată faimoasă doar pentru cum arăt”.

Citește și CUM A AJUNS „REBELA” TENISULUI ROMÂNESC SĂ RUPĂ TOPURILE: „E PESTE CAMPIOANA DE LA ROLAND GARROS”

andreea prisacariuwtarealitateatenis