FOTO | Publicaţiile internaţionale, după evenimentul greu prin care a trecut Eriksen: ,,Campionii de la EURO sunt medicii”

Articol de Mihai Cristian - Publicat duminică, 13 iunie 2021, ora 13:45,
UEFA Euro 2020 football tournament, Finland vs. Denmark, Copenhagen – 12 Jun 2021
UEFA Euro 2020 football tournament, Finland vs. Denmark, Copenhagen – 12 Jun 2021

Christian Eriksen a trecut prin momente de groază, după ce s-a prăbuşit pe gazon în partida de la Campionatul European dintre Danemarca şi Finlanda, terminată ulterior cu scorul de 0-1.

După ce pe terenul de joc i s-au făcut primele manevre de resuscitare, Eriksen a fost transportat la spital în Copenhaga, unde a fost stabilizat de medici, iar acum se află în afara pericolului, potrivit ultimelor informaţii.

 

Sursa foto: Twitter

 

În momentul în care Eriksen a devenit inconştient pe terenul de fotbal, jucătorii Danemarcei au făcut zid în jurul jucătorului pentru a nu fi surprins momentul dureros prun care trecea. De altfel, prezentă la joc, soţia lui Eriksen a intrat pe terenul de joc, unde a fost consolată de căpitanul Kjaer.

 

Marile publicaţii din Europa au tratat pe amplu evenimentele care s-au petrecut la meciul dintre Danemarca şi Finlanda, unde au avut numeroase materiale despre ceea ce s-a întâmplat.

 

 

După ce medicii l-au ţinut în viaţă pe Eriksen, spaniolii de la Marca au titrat: „Avem deja campionii de la EURO: medicii”.

 

„Un meci pentru viață” ( L’Equipe, „Ce sperietură!” (AS), „Șoc cu Eriksen: teamă în direct. Te așteptăm!” (Gazzetta dello Sport), sunt celelate titluri care au apărut în marile publicaţii ale Europei.

 

Meciul dintre Danemarca şi Finlanda a fost întrerupt aproape două ore după evenimentul neplăcut care a avut loc la Copenhaga. Partida a fost reluată de la ora 21:30 şi s-a terminat cu victoria finlandezilor, scor 1-0, deşi Danemarca a avut un penalty, pe care l-a ratat însă.

 

Sursa foto: Twitter

 

Citeşte şi NOI DETALII DESPRE STAREA DE SĂNĂTATE A LUI ERIKSEN: ,,E STABIL, DAR RĂMÂNE INTERNAT PENTRU INVESTIGAŢII

realitateaeuro 2020christian eriksendanemarcamedici