FRF primește o veste bună de la UEFA! S-a modificat termenul pentru comunicarea planului de reluare a competițiilor

Articol de Realitatea Sportivă - Publicat luni, 25 mai 2020, ora 16:43,
ceferin-uefa

UEFA a luat decizia de a prelungi termenul până la care asociaţiile naţionale trebuie să trimită planul pentru reluarea competițiilor.

Potrivit site-ului oficial al Federației Române de Fotbal noul termen este 1 iunie.

„Federaţia Română de Fotbal s-a adresat săptămâna trecută forului continental pentru prelungirea termenelor fixate de UEFA, în conformitate cu situaţia de la nivel naţional privind măsurile de distanţare pe perioada stării de alertă.

Având în vedere anunţul autorităţilor române prin care situaţia va fi reevaluată la fiecare două săptămâni şi luând în considerare posibilitatea relaxării măsurilor, FRF a solicitat ca termenul de 25 mai, impus de UEFA pentru comunicarea calendarului competiţional, să fie prelungit până la data de 1 iunie. UEFA a acceptat azi cererea Federaţiei Române de Fotbal”, se menţionează pe site-ul FRF.

Odată cu prelungirea acestui termen, FRF va dispune de timpul necesar pentru a putea efectua o analiză a implementării actualului protocol medical în ceea ce privește antrenamentele.

Meciurile din Liga 1 ar urma să se reia potrivit programului elaborat de Departamentul de Competiţii al Ligii Profesioniste de Fotbal și înaintat către FRF în weekend-ul 13-14 iunie.

Citește și • Încă o lovitură pentru Dinamo! Îl părăsește pe Ionuț Negoiță de la 1 iunie

frfLPFliga 1uefa