George Pușcaș, criticat după dubla cu Bosnia: „Dacă gândea, putea ajunge chiar la finalizare”

Articol de Gigi Grigorescu - Publicat marți, 27 septembrie 2022, ora 12:29,
George Pușcaș este criticat de Victor Pițurcă, deoarece nu i-a pasat lui Andrei Cordea spre finalul meciului cu Finlanda
George Pușcaș este criticat de Victor Pițurcă, deoarece nu i-a pasat lui Andrei Cordea spre finalul meciului cu Finlanda

Atacantul George Pușcaș a marcat de două ori în meciul cu Bosnia Herțegovina, câștigat de România cu 4-1.

La echipa națională e vorba și de conduită”, îi atrage atenția Victor Pițurcă lui George Pușcaș

Ca urmare, jucătorul legitimat la Genoa a ajuns la opt goluri marcate pentru națională, în 30 de partide. Cu toate acestea, fostul selecționer Victor Pițurcă nu poate trece peste șansa pe care a avut-o George Pușcaș în meciul precedent, cu Finlanda.

La echipa națională e vorba și de conduită. Faza derulată cu Pușcaș în Finlanda denotă că ceva nu e in regulă. E inadmisibil ca pe final să ai șansa să dai o pasă simplă decisivă și tu să te duci singur.

A dat ‘dublă’ aseară, dar mai bine nu marca și pasa acolo în Finlanda și câștigam. Ca atacant îți dorești să marchezi. Acolo a fost o fază în care dacă gândea, putea ajunge chiar la finalizare.

Îi pasa lui Cordea, adversarul se ducea pe el. Erau doi contra unu, Pușcaș putea primi mingea înapoi și era singur cu portarul. Faptul că nu a pasat înseamnă că avem probleme la echipa națională”, a spus Victor Pițurcă, la emisiunea Ora Exactă în Sport de la PRO Arena.

victor piturcaliga natiunilorgeorge pușcaș