OFICIAL | Iuliu Mureșan a confirmat: „Am ajuns la un acord verbal cu Dario Bonetti”

Articol de Ciprian Chirilă - Publicat duminică, 11 iulie 2021, ora 12:40,
Dario Bonetti
Dario Bonetti

S-a confirmat informația oferită în exclusivitate de Realitatea Sportivă, astfel că Dario Bonetti va fi noul antrenor de la Dinamo.

La finalul antrenamentului de ieri, Dușan Uhrin Jr. și-a luat la revedere de la jucători și a anunțat că se desparte de trupa din Ștefan cel Mare. În plină insolvență, cu jucători care pleacă unul după altul de la club și cu transferuri blocate, antrenorul ceh a decis că era momentul să-i părăsească și el pe ”câini”.

Iuliu Mureșan a anunțat, prin intermediul paginii oficiale de Facebook a clubului, că s-a ajuns la un acord verbal cu Dario Bonetti și a explicat motivele pentru care l-a ales pe italianul de 59 de ani să fie înlocuitorul lui Dușan Uhrin Jr.

”Am ajuns la un acord verbal cu Dario Bonetti, un antrenor care cunoaște foarte bine ce înseamnă spiritul lui Dinamo, un tehnician respectat de suporteri pentru atașamentul față de club.
Sperăm să putem vorbi din nou de rezultate importante cu Dario Bonetti la conducerea echipei”, a transmis directorul executiv al lui Dinamo, prin intermediul paginii oficiale de Facebook a clubului.

CITEȘTE ȘI –>> PRESA DIN CEHIA MOTIVEAZĂ PLECAREA LUI UHRIN: „PROBLEMELE VECHI S-AU REPETAT. RĂBDAREA I S-A TERMINAT”

De asemenea, Iuliu Mureșan a explicat că Dușan Uhrin luase decizia cu mai mult timp în urmă și că a încercat să-l convingă pe antrenorul ceh de noul proiect de la Dinamo, însă fără sorți de izbândă.

”Am discutat foarte mult cu Dusan în fiecare zi a acestei săptămâni, la fel cum am procedat și cu celalți antrenori de la echipă, cu jucătorii și cu personalul administrativ al bazei de pregătire de la Săftica. Am încercat să-l conving că lucrurile se vor schimba în bine cu această reorganizare a clubului, pentru echipă, pentru tot ce înseamnă Dinamo!

Nu am reușit să-i schimb decizia, cred că luase această hotărâre după cantonamentul din Turcia. Dusan a anunțat oficial că renunță și a propus rezilierea contractului fără alte pretenții financiare, acceptată pe cale amiabilă împreună cu administratorul judiciar al clubului.

Nu putem decât să-i mulțumim lui Dušan pentru tot ce a realizat la Dinamo într-un moment complicat în viața echipei și să-i urăm mult succes în carieră.
Dinamo trebuie să meargă mai departe, timpul nu are răbdare cu noi”, a mai declarat Iuliu Mureșan.

CITEȘTE ȘI –>> ULTIMELE DETALII DESPRE NOUL ANTRENOR DE LA DINAMO: „URMEAZĂ SĂ VINĂ SĂ SEMNEZE CONTRACTUL”

comunicatiuliu mureșanrealitateadinamodario bonetti