Gheorghe Hagi se teme de meciul cu Dinamo: „E o echipă care creşte de la meci la meci”

Articol de Gigi Grigorescu - Publicat joi, 21 septembrie 2023, ora 18:38,
Gheorghe Hagi
Gheorghe Hagi

Farul Constanța are un început slab de sezon, comparativ cu poerformanța din campionatul trecut, când a câștigat titlul.

E o echipă care creşte de la meci la meci”, a spus Gheorghe Hagi înaintea meciului cu Dinamo

După 8 etape, echipa echipa manageriată de Gheorghe Hagi se află pe locul 11, cu 9 puncte. Ecartul față de liderul FCSB este de 12p, echipa bucureșteană impunându-se în meciul direct, cu un penalty controversat, în runda precedentă.

Farul încearcă să-și revină pe linia dde plutire cu o victorie în deplasare, cu Dinamo. Meciul are loc mâine, pe Stadionul „Arcul de Triumf”, de la 22:00, în etapa a 10-a din Superligă.

Managerul campioanei, Gheorghe Hagi, a atras atenția că echipa pe care o pregătește ar putea avea probleme.

Este un meci  cu un adversar cu o tradiţie importantă, cu o istorie importantă. Trebuie să ne ridicăm nivelul ca să putem să aspirăm la obiectivele noastre de a încerca să luptăm, să încercăm să facem un rezultat foarte bun, să încercăm să venim cu victoria la Constanţa.

Sper să facem un meci bun, pentru că întâlnim o echipă care e foarte bine organizată, care creşte de la meci la meci, care arată bine în ultimul timp, o echipă care uşor, uşor îşi doreşte să se dezvolte, să ajungă la ce a fost înainte, un club de mare tradiţie, o echipă puternică, care merită tot respectul nostru.

Din punctul meu de vedere, e un club mare, dar noi trebuie să fim noi, să încercăm să ne impunem, să dictăm ritmul şi intensitatea jocului să fim aceeaşi echipă care am obişnuit în ultima perioadă şi când spun ultima perioada mă refer la ultimul an”, a spus Hagi.

gheorghe hagi