Giani Kiriţă le ia apărarea fanilor dinamovişti: ,,S-au întâmplat lucruri şi mai rele la alte echipe”

Articol de Realitatea Sportivă - Publicat vineri, 17 decembrie 2021, ora 09:04,
GIANI KIRIȚĂ
GIANI KIRIȚĂ

Suporterii lui Dinamo nu au mai rezistat după un nou eşec în Liga 1. Aceştia i-au tras la răspundere pe jucători chiar pe drumul de întoarcere de la Mioveni, unde unde au pierdut, scor 1-2.

Giani Kiriţă, fost jucător la Dinamo, le ia apărarea suporterilor după aceste incidente. Fostul fundaş spune că astfel de lucruri nu sunt normale, însă fanii sunt cei care ţin echipa în viaţă, prin eforturile pe care le fac.

Citeşte şi FOTO | Umilinţă supremă pentru Deian Sorescu! Ce i-au făcut fanii după ruşinea cu Mioveni

,,De-a lungul timpului s-au întâmplat lucruri și mai rele la alte echipe. La Rapid, îi alergau suporterii pe șinele de tren. Hai să vedem și noi, dacă acum nu poți să câștigi astfel de meciuri, când le poți câștiga?

Nu e ceva normal, dar oamenii ăștia țin echipa. Fac niște eforturi supranaturale. Ei dau din banii lor. În situația asta, nici nu știi cum e mai bine, nu știi cum să procedezi. Credeți că nu au fost și discuții civilizate? Eu zic că au fost. Sper să nu urmeze nimic mai grav de atât.

Probabil a fost o răbufnire. În suflet există multă durere, dar sper să nu se mai întâmple astfel de lucruri, mai sunt meciuri de jucat și trebuie să ne concentrăm la ele. Cu siguranță, jucătorii sunt blocați pentru că presiunea e foarte, foarte mare. Antrenorul răspunde de jucători. E o situație dramatică la Dinamo. Dacă se întâmpla la FCSB, lucrurile stăteau și mai rău.”, a declarat Giani Kiriţă, pentru Digisport.

Citeşte şi Fanii lui Dinamo, revoltaţi! Au încercat să oprească autocarul echipei pe autostradă

giani kiritadinamocs miovenirealitateasuporteri