Gică Hagi, mesaj războinic înaintea partidei cu Sepsi OSK: „Toți suntem conectați la cele trei puncte!”

Articol de Mihai Dragomir - Publicat vineri, 29 septembrie 2023, ora 15:05,
Gheorghe Hagi
Gheorghe Hagi

Farul Constanța primește sâmbătă seară vizita celor de la Sepsi OSK. Gică Hagi a vorbit înaintea partidei contra covăsnenilor.

„Regele” a declarat că echipa sa va lupta pentru victorie cu orice preț. Iată ce a spus în cadrul conferinței de presă premergătoare meciului de la Ovidiu.

„Toți suntem conectați la cele trei puncte!”

Ne dorim și trebuie să câștigăm cele trei puncte. Întâlnim un adversar foarte bun. Am juca în Supercupă, am pierdut. Trebuie să arătăm cea mai bună versiune a noastră. Probleme de lot nu sunt, așteptăm meciul. Toți suntem conectați la cele trei puncte.

Meciurile dintre noi și ei au fost mereu echilibrate, grele. Ne uităm și în clasament, trebuie să fim mai pragmatici, să câștigăm cât mai multe meciuri.

Trebuie să fim echilibrați pe ambele faze, să marcăm. Am avut ședință cu jucătorii, după meciul cu Voluntari.

Mă așteptam la mai mult, e clar că cei care au rămas acasă pentru meciul cu Voluntari vor juca. Ceilalți meritau, d-aia sunt plătiți, nu doar să se antreneze, să mai joace din când în când. Mi-am asumat acest lucru, dar nu au trecut testul. Mai sunt două luni până în iarnă, trebuie să ne convingă. Pretențiile sunt foarte mari, presiunea e mare, cât sunt eu la club.

Calificarea în play-off e obiectivul. Nu spunem că suntem cei mai buni din România. Pentru noi, obiectivul realist e să încercăm să intrăm în play-off. Asta mă interesează, conducerea a fixat acest obiectiv. E greu să trăim cu ce a fost anul trecut”, a declarat Gică Hagi, în cadrul unei conferințe de presă.

farul constanțagica hagi