Gică Hagi, nemulţumit la primul meci al Farului în Liga 1: ,,Dacă nici ăla nu e penalty, ne lăsăm de fotbal”

Articol de Mihai Cristian - Publicat duminică, 18 iulie 2021, ora 22:06,
GHEORGHE HAGI
GHEORGHE HAGI

Gică Hagi a recţionat după primul meci disputat de Farul Constanţa în noul sezon al Ligii 1, în deplasare, contra celor de la UTA Arad.

0-0 s-a terminat meciul dintre cele două echipe, în care tânărul Dănuleasa a ieşit pe targă din teren. Fotbalistul se află acum în afara pericolului.

La primul meci de la revenirea în antrenorat, Gică Hagi s-a declarat nemulţumit. Acesta este de părere că echipa sa ar fi trebuit să primească un penalty evident în prima repriză.

,,Așa cum s-a dus meciul, i-am felicitat, au făcut un efort fantastic. Câteodată mai trebuie să și lupți. Am avut un adversar care joacă bine acasă. Trebuia să ținem mai mult de minge, n-am făcut-o. A doua repriză am avut 3 copii de 2002, 2003, după care au venit ceilalți, care nu sunt pregătiți 100%. Dacă rămâneam în 11, aveam și noi șansa noastră. A trebuit doar să ne apărăm, să ținem de rezultat și e un punct bun, muncit.

E ok Dănuleasa. Asta e, a avut ghinion săracul. Prima repriză a fost penalty clar la Larie! Dacă nici ăla nu e penalty, ne lăsăm de fotbal! Din păcate, unele lucruri nu se văd.

E doar un început, trebuie să creștem. Nicio echipă nu e la potențial maxim. Ne cunoaștem ușor-ușor, fiecare pe fiecare, dar sunt încrezător, am jucători talentați, iar cu cei care vor veni de la Jocurile Olimpice vom fi și mai puternici.”, a declarat Gică Hagi, la finalul jocului cu UTA.

Citeşte şi UN NUME MARE SALUTĂ REVENIREA LUI HAGI: „POATE FI CRUCIAL PENTRU CLUB”

realitateafaruluta aradliga 1gica hagi