Gică Hagi s-a întâlnit cu ministrul Sportului! „Putem construi o nouă Generație de Aur”

Articol de Realitatea Sportivă - Publicat joi, 11 iunie 2020, ora 19:15,
Hagi

Gheorghe Hagi, antrenorul și patronul clubului Viitorul, s-a întâlnit cu ministrul Tineretului și Sportului, Ionuț Stroe, la sediul MTS. Ionuț Stroe este convins că România poate construi o nouă Generație de Aur.

Cei doi au discutat despre finanțarea sportului, precum și despre necesitatea parteneriatului dintre autorități și cluburi.

Ministrul Tineretului şi Sportului a primit un autograf din partea lui Gheorghe Hagi pe un tricou al echipei naţionale.

Gică Hagi și-a exprimat în repetate rânduri convingerea că fotbalul românesc poate progresa doar prin dezvoltarea infrastructurii și a academiilor de fotbal.

gica-hagi

Am avut azi onoarea și plăcerea să discut cu Gheorghe Hagi la sediul MTS.
Am vorbit despre viitorul sportului, despre generațiile care se formează acum, despre finanțarea sportului, despre necesitatea parteneriatului dintre autorități și cluburi. Despre efort, sacrificii și performanță.

Gică Hagi e unul dintre marii campioni ai României și un sportiv recunoscut la nivel mondial. Dincolo de performanțele sale ca jucător, grație experienței sale internaționale, Hagi a construit la Constanța un proiect unic în România. Academia sa propulsează anual jucători tineri foarte valoroși, iar clubul de fotbal a reușit performanțe incredibile la nivel competițional.

Am convingerea că, alături de Gheorghe Hagi și prin contribuția celorlalți sportivi de valoare ai României, putem construi o nouă generație de aur„, este mesajul postat de Ionuț Stroe.

CITEȘTE ȘI -> ULTIMA ORĂ | Programul etapei a 3-a din Liga 1 a fost schimbat! Anunțul LPF

ionut stroeviitorulmtsministrul sportuluigica hagi