SONDAJ: Cine ați dori să fie următorul selecționer al României?

Gică Hagi, subiect închis pentru naționala României: „Nu vă gândiți la el!”

Articol de Alexandru Dan - Publicat joi, 14 octombrie 2021, ora 09:20,
Gică Hagi
Gică Hagi

Echipa națională poate rămâne din nou fără selecționer, asta după ce Mirel Rădoi a declarat că nu va mai continua pe bancă și după meciurile din luna noiembrie!

România ocupă locul secund în campania de calificare pentru Mondialul de anul viitor, astfel că șase puncte din ultimele două dueluri îi trimite pe tricolori în barajul pentru turneul din Qatar. Cu toate acestea, Rădoi este decis să plece de la prima reprezentativă indiferent de rezultatele obținute, astfel că FRF va trebuie să găsească rapid un nou selecționer.

Una dintre primele variante vehiculate a fost cea a lui Gheorghe Hagi, actualul antrenor al celor de la Farul Constanța. Deși „Regele” ar fi pe placul oamenilor din fotbalul românesc, Ciprian Marica, coacționar la formația constănțeană, a dezvăluit că este exclus ca Hagi să preia naționala României, asta deoarece a început deja un nou proiect.

gică-hagi-viitorul

La Hagi, v-am zis, nu vă gândiți. Gică de-abia s-a apucat de treabă la Farul, unde să meargă?”, a declarat Ciprian Marica, la Digi Sport.

Cosmin Olăroiu, Ladislau Boloni, Dan Petrescu, Adrian Mutu sau Costel Gâlcă sunt celelalte nume care ar putea reprezenta o variantă pentru Răzvan Burleanu și Mihai Stoichiță.

Citește și COSMIN OLĂROIU, ÎNLOCUITORUL PERFECT PENTRU MIREL RĂDOI: „A FĂCUT PERFORMANŢĂ, ŞTIE CE ÎNSEAMNĂ FOTBALUL ROMÂNESC!”

declaratiiRomania selectionergica hagiromaniarădoiechipa nationalarealitateamarica