Gică Popescu, moment emoţionant alături de fiul său: ,,Lasă geanta şi aşază-te puţin pe scaun”

Articol de Realitatea Sportivă - Publicat marți, 07 decembrie 2021, ora 15:55,
Gică şi Nicolas Popescu
Gică şi Nicolas Popescu

Nicolas Popescu, fiul marelui Gică Popescu, visează ca într-o bună zi să evolueze alături de vărul Ianis Hagi în prima reprezentativă a României.

Până la a reprezenta cu succes naţionala mare a României, Nicolas Popescu este convocat la naţionalele de juniori ale României. Gică Popescu a ţinut să marcheze prima convocare a fiulului său la echipa naţională.

Citește și EXCLUSIV | CUM A FOST INTERZIS GICĂ POPESCU LA ŞEFIA FEDERAŢIEI: ,,NICI EI NU AU VRUT SĂ FIE ARESTAŢI! NU ÎI FACE BINE NICI LUI”

Înainte de a pleca la prima acţiune a unei echipe de tineret, Gică Popescu a avut un mesaj foarte clar pentru fiul său. Acesta i-a transmis că dacă merge la echipa naţională, din acel moment să nu mai rateze nicio convocare până la finalul carierei.

,,Când a plecat prima dată la echipa naţională, şi-a luat geanta şi când să iasă pe uşă i-am spus lasă geanta şi aşază-te puţin pe scaun. E pentru primă dată când mergi la echipa naţională. Să nu te întorci niciodată! Dacă ai plecat la echipa naţională, acolo să rămâi până la sfârşitul carierei!”, a declarat Gică Popescu, pentru AS.ro.

Citeşte şi EXCLUSIV | ARESTAREA LUI GICĂ POPESCU, MOMENT-CHEIE ÎN FOTBALUL ROMÂNESC: „A ÎNSEMNAT DECLINUL ÎN URMĂTORII 30 DE ANI!”

 

echipa nationalaconvocarerealitateagica popescunicolas popescu