SONDAJ: Cine ați dori să fie următorul selecționer al României?

Gigi Becali, ironic la adresa suporterilor: ,,Şi eu vreau să cumpăr Real Madrid! Nu îi bag în seamă”

Articol de Mihai Cristian - Publicat joi, 25 noiembrie 2021, ora 13:48,
Sursa foto: playtech.ro
Sursa foto: playtech.ro

După ce suporterii au anunţat că sunt gata de a prelua echipa de la Gigi Becali şi i-au trimis şi o hârtie oficială, omul de afaceri nu are încredere în ceea ce declară suporterii FCSB-ului.

Gigi Becali este de părere că suporterii echipei ,,roş-albastre” nu vor strânge suma de 10 milioane de euro, ci mai degrabă 100.000 de euro. Finanţatorul FCSB-ului îi ironizează pe suporteri şi mai spune că nu lucrează pe vorbe, ci pe fapte.

Citeşte şi MUSTAȚĂ, GATA SĂ IA FCSB DIN MÂINILE LUI GIGI BECALI: „AȘTEPTĂM NUMĂRUL DE CONT UNDE SĂ TRIMITEM 10 MILIOANE DE EURO!”

,,La mine, cine vrea să cumpere, să facă ofertă şi îmi dea contul. Cu garanţie bancară şi să aibă 10 milioane de euro în cont. Aşa şi eu vreau să cumpăr Real Madrid. Am trimis scrisoare de intenţie la Real Madrid, ca să cumpăr. Să spună numărul de cont, ca să le bag banii şi să îmi spună în ce condiţii pot să cumpăr. Ei cred că pot să strângă pe Facebook banii.

Şi au făcut o scrisoare intenţie, ca eu să le spun. Ei vor strânge 100.000 de euro, nu au cum să strângă 10 milioane de euro. Eu nu îi bag în seamă! Stau să citesc scrisori de intenţie aiurea? Cine vrea să cumpere, să vine Mustaţă cu el în faţa mea. Bă, domnul Becali, vreau să cumpăr! Băi, ia arată câţi bani ai! Dă o scrisoare de garanţie bancară că ai 10 milioane de euro. Hai să negociem acuma! Nu că dau scrisori de intenţie! Că scrisori de inteţie poţi să dai miliarde.”, a declarat Gigi Becali, pentru AS.ro.

Gigi Becali
Gigi Becali

Citeşte şi REACŢIA LUI GIGI BECALI DUPĂ CE SUPORTERII AU DECLARAT CĂ SUNT GATA SĂ PREIA FCSB: ,,NU STAU DUPĂ PROSTIILE LUI MUSTAŢĂ”

gigi becalirealitatealiga 1suporterifcsboferta