Gigi Becali îşi freacă palmele de bucurie: ,,Dacă dau toţi jucătorii acum, iau 50 de milioane de euro”

Articol de Mihai Cristian - Publicat joi, 25 noiembrie 2021, ora 15:53,
Gigi Becali
Gigi Becali

Gigi Becali, patronul lui FCSB, se declară decis de a renunţa la FCSB, dacă suporterii vor veni la el cu garanţia că pot plăti suma de 10 milioane de euro.

Omul de afaceri este dispus să le cedeze suporterilor numele şi locul echipei în Liga 1. Cei mai buni jucători ai formaţiei ,,roş-albastre” vor merge alături de Gigi Becali la o nouă echipă de Liga 1 pentru a se bate la locurile fruntaşe din campionat.

Gigi Becali este de părere că are cel mai valoros lot din campionat. Acesta susţine că dacă ar vinde toţi jucătorii, ar încasa o sumă uluitoare, mai exact 50 de milioane de euro.

Citeşte şi RĂSTURNARE DE SITUAȚIE! NOI DETALII DESPRE INTERNAȚIONALUL DE TINERET CARE S-A ÎNECAT ÎN SOMEȘ

,,Eu nu dau echipa, eu dau doar numele. Toți jucătorii îi țin. Cred că jucătorii valorează 50 de milioane de euro, cel puțin. Bine, e și în funcție de Tavi Popescu, poate să valoreze 30 de milioane, 20 de milioane, 5 milioane.

Minim, minim, dacă e să-i dau acum, pe toți, ar fi cel puțin 50 de milioane de euro. Dacă e să-i dau așa repede, iau 50 de milioane fără probleme. Mai sunt Coman, Olaru, Tănase, Ianis Stoica, Musi, mai am vreo doi trei copii.”, a declarat Gigi Becali, pentru AS.ro.

Citeşte şi GIGI BECALI, IRONIC LA ADRESA SUPORTERILOR: ,,ŞI EU VREAU SĂ CUMPĂR REAL MADRID! NU ÎI BAG ÎN SEAMĂ”

lottrasferurifcsbrealitateagigi becali