Gigi Becali nu le mai dă nicio șansă dinamoviștilor! Ce spune despre revenirea lui Cristi Borcea

Articol de Alexandru Dan - Publicat marți, 13 iulie 2021, ora 18:49,
Gigi Becali
Gigi Becali

Patronul celor de la FCSB a vorbit despre situația dezastruoasă în care a ajuns marea rivală din Ștefan cel Mare și este de părere că Dinamo se îndreaptă spre faliment!

Cu un viitor incert în momentul de față, Dinamo așteaptă noul sezon de Liga 1 fără un antrenor principal și cu un lot „subțire” din punct de vedere valoric. „Câinii” au fost loviți din toate părțile în ultimul sezon, iar frica retrogradării a bântuit clubul din Ștefan cel Mare, care a reușit, grație venirii lui Dușan Uhrin Jr., să evite dezastrul la capătul ediției precedente de campionat.

Gigi Becali a vorbit și el despre subiectul Dinamo și consideră că este imposibil pentru noul președinte al „alb-roșilor”, Iuliu Mureșan, să mai poată face ceva pentru club. Afaceristul din Pipera prevede falimentul în „Groapă” și a dezvăluit că a discutat cu Cristi Borcea despre revenirea acestuia la echipă, însă fostul conducător al „câinilor” i-a mărturisit clar că nu are de gând să mai revină în fotbal.

cristi-borcea-gigi-becali

„Am vorbit cu Cristi Borcea și suferă rău de tot…în halul în care a ajuns Dinamo…Dar mi-a zis ca tot nu vrea să revină în fotbal şi nici măcar la Dinamo, deşi îl doare inima pentru această echipă. A fost în puşcărie şi nu vrea să se mai ducă acolo. Chiar l-am întrebat cât poate să mai stea pe bară și să vadă cum Dinamo se stinge de pe o zi pe alta?

Citește și DINAMO ÎNCĂ NU ARE ANTRENOR! CONTRACTUL LUI DARIO BONETTI, ÎN AȘTEPTARE

Am ajuns să nu mai am nici o emoție când joc cu Dinamo. Zici că evoluăm cu echipă din liga a treia. A venit Iuliu Mureșan, dar ce să facă el cu un pacient deja pe moarte?

Negoiță nu trebuia să dea echipa lui Cortacero ăla. Asta mi-a zis si finul meu (n.r. Cristi Borcea). Dinamo nu o să conteze în acest campionat şi uşor, uşor se va duce spre faliment. Nu mai căutaţi scăpare la suporteri! Nu mai pot să plătească salarii, iar acum clubul a intrat în insolvenţă”, a spus Gigi Becali pentru ProSport.

Citește și EXCLUSIV | CE ȘANSE AU NICOLAE BADEA ȘI CRISTI BORCEA SĂ REVINĂ LA DINAMO: „AR FI CU SUFLETUL ALĂTURI DE CLUB!”

liga 1dinamogigi becalicrsiti borceadeclaratiirealitatea