Gigi Becali, un nou gest impresionant! Ce sumă de bani i-a oferit bărbatului din imagine

Articol de Realitatea Sportivă - Publicat duminică, 21 noiembrie 2021, ora 08:30,
Gigi Becali face un nou gest de milioane
Gigi Becali face un nou gest de milioane

Gigi Becali, patronul celor de la FCSB, este protagonistul unui nou gest impresionant. Acesta a făcut un lucru pe care puţini ar fi dispuşi să-l realizeze în România.

În weekend-ul trecut, omul de afaceri şi-a făcut apariţia la palatul său din Aleea Alexandru. La scurt timp după de a ajuns la palat, omul de afaceri a fost luat cu asalt de mai multe persoane nevoiaşe, scrie click.ro.

Citește și GIGI BECALI I-A DAT ULTIMATUM LUI BUDESCU: „VREAU GOLAZO, NU CIRCĂRAIE! AȚI VĂZUT LA MESSI SAU RONALDO ASTA?”

Printre cei cu care s-a intersectat finanţatorul de la FCSB a fost şi un bărbat cu dizabilităţi. Acesa i s-a destăinuit lui Gigi Becali cu povestea sa de viaţă care l-a impresionat pe omul de afaceri.

Fără piciorul drept, după cum se vede din imagine, acesta a primit de la Gigi Becali o sumă de bani. Patronul FCSB-ului a scos din buzunar suma de 200 de lei şi i-a dat-o bărbatului cu dizabilităţi.

Prezente la palatul lui Gigi Becali, alte două mămici au primit aceeaşi sumă de bani din partea lui Gigi Becali, una dintre ele ţinând în braţe un copil de doi ani, în timp ce cealaltă venise cu două fetiţe, mai scrie sursa citată.

Citeşte şi SUPORTERII FCSB, ATENŢIONAŢI: ,,SĂ O LASE MAI UŞOR CU LUATUL ECHIPEI! SE ÎNVÂRTE CONTORUL DIMINEAŢA”

 

fcsbgest impresionantgigi becalirealitateabanipalat