Suporterii FCSB, atenţionaţi: ,,Să o lase mai uşor cu luatul echipei! Se învârte contorul dimineaţa”

Articol de Realitatea Sportivă - Publicat sâmbătă, 20 noiembrie 2021, ora 21:03,
Suporteri FCSB
Suporteri FCSB

Suporterii FCSB-ului au luat atitudine după ce Edi Iordănescu a plecat de la echipă, în urma neînţelegerilor cu Gigi Becali. Aceştia i-au cerut omului de afaceri să le cedeze echipa.

Gigi Becali a declarat că este dispus să facă acest lucru în schimbul sumei de 10 milioane de euro. Acum aşteaptă ca Gheorgeh Mustaţă să vină cu banii şi investitorii promişi.

Citește și GIGI BECALI I-A DAT ULTIMATUM LUI BUDESCU: „VREAU GOLAZO, NU CIRCĂRAIE! AȚI VĂZUT LA MESSI SAU RONALDO ASTA?”

Florin Prunea, legendă a clubului Dinamo, a vorbit despre dorinţa suporterilor de la FCSB. Acesta le transmite că ar trebui să se gândească mai întâi că sunt foarte multe cheltuieli pentru o echipă de fotbal, ca mai apoi să facă declaraţii de acest sens.

,,Eu zic că ar trebui să o lase mai ușor cu luatul echipei, că ați văzut că toată lumea plânge după Copos, Borcea sau Badea. Mai ușor cu facem noi și dregem noi.

Se învârte contorul dimineața, mai ales când vorbim despre o echipă care nu are sprijinul unei primării, FCSB. Se învârte contorul și pe la Berceni… și ăla de gaz, și ăla de curent, și apă, și salarii.”, a declarat Florin Prunea, pentru Fanatik.

Citeşte şi THOMAS NEUBERT A SCHIMBAT METODA DE PREGĂTIRE LA FCSB: „A REALIZAT CĂ E UN PIC PREA MULT!”

suporterigigi becaliflorin prunearealitateafcsb