Halep, prima reacție după ce Monica Niculescu a devenit căpitanul echipei de Fed Cup: „Nu va fi o colaborare!”

Articol de Alexandru Dan - Publicat vineri, 19 martie 2021, ora 11:23,
Halep- Fed Cup
Halep- Fed Cup

Imediat după ce Florin Segărceanu a renunțat la funcția de căpitan-nejucător al echipei de Fed Cup a României, locul acestuia a fost luat de Monica Niculescu (actualul loc 53 WTA)!

Echipa de Fed Cup a României a avut parte de un adevărat șoc chiar înainte cu puțin timp de barajul cu Italia, din cadrul Billie Jean King Cup. Meciul din play-off-ul pentru Grupa Mondială se va desfășura în perioada 16-17 aprilie, iar tenismenele din România vor avea ocazia să obțină un rezultat mare „acasă”.

Deși anunțase că nu va participa la această întrecere, Simona Halep se pare că s-a răzgândit și se va afla totuși în lotul pentru duelul cu Italia. Fostul lider mondial a vorbit și despre trecerea Monicăi Niculescu pe postul de căpitan al echipei de Fed Cup și consideră că deciziile le va lua exclusiv liderul echipei și nu de comun acord cu ea, așa cum anunțase Florin Segărceanu.

 

M-am hotărât să joc la Fed Cup pentru că îmi doresc mereu să joc Fed Cup și faptul că am stat o lună m-a ajutat mult să pot merge să joc două meciuri în plus. Acolo e mereu o emoție diferită, o încărcătură emoțională foarte mare și este epuizant. Dar mă bucur că pot să merg… Și pentru Moni mă bucur, știam că va fi căpitan!

Mă bucur tare mult pentru ea și sper să facem o treabă bună. Nu va fi o colaborare. Eu sunt jucătoare, iar ea este căpitan-jucător. Ea va decide tot ce ține de echipă și de decizii! Sunt acolo să îmi joc meciurile și atunci când e cazul voi juca și extra dacă e nevoie. Am spus-o de multe ori și îmi doresc și eu să fiu căpitan-jucător la un moment dat. Cred că este o experiență extraordinară, dar și un stres în plus. Putem să trecem de orice echipă și sunt foarte încrezătoare”, a spus Simona Halep, înainte de zborul către turneul de la Miami.

Citește și FRT a făcut anunțul! Cine va conduce destinele echipei de FED Cup a României! Halep o va ajuta

simona halepmonica niculescutenisfed cupdeclaratiirealitatea