HALUCINANT! De ce nu vor fanii Craiovei să joace finala Cupei României pe Oblemenco!

Articol de Florian Tudorache - Publicat luni, 30 aprilie 2018, ora 19:15,

Federația Română de Fotbal nu a dezvăluit, încă, stadionul pe care se va disputa finala Cupei României din acest an. În spațiul public se vehiculează, tot mai des, că arena aleasă să găzduiască cea de-a doua competiție ca importanță din fotbalul românesc va fi noul Ion Oblemenco, din Craiova.

CS U Craiova este ca și calificată în ultimul act al competiției, după ce a ”zdrobit” pe FC Botoșani cu 5-1 în turul semifinalei, dar fanii olteni nici nu vor să audă ca finala Cupei să se joace la ei acasă.

Motivul este unul incredibil. Suporterii olteni consideră că ar fi nedrept și lipsit de fair-play pentru viitoarea lor adversară din finala competiției, Hermannstadt sau Gaz Metan Mediaş. (n.r. în tur, sibienii au învins cu 1-0).

În altă ordine de idei, oficialii clubului din Bănie vor să le propună adversarilor din finală, oricare ar fi ei, jumătate din suma încasată din vânzarea biletelor.

Comunicat Finala Cupa Romaniei 2018

Referitor la informatiile tot mai credibile care spun ca finala Cupei Romaniei urmeaza sa se joace pe #StadionulIonOblemenco, pozitia Sezione Ultra’ este urmatoarea:
Suntem incantati de ideea ca #Stiinta ar putea sa joace o finala de Cupa acasa, pe cel mai frumos stadion din Romania, dar nu suntem de acord ca asta sa se intample in acest sezon.
Suntem incantati pentru ca avand deja 11 finale jucate toate in Bucuresti, iar 5 dintre ele chiar impotriva unor echipe din capitala consideram ca si #Craiova merita sa organizeze finale de Cupa la fel cum au facut-o si alte orase din provincie. Pe de alta parte, nu consideram ca este corect fata de celelalte echipe ca de-abia acum, cand suntem deja cu un picior in finala, sa se stabileasca jucarea finalei pe Stadionul nostru.
In concluzie, cerem clubului #Universitatea si Primariei sa refuze o eventuala propunere de disputare a finalei din acest sezon la Craiova si sa propuna in schimb Federatiei organizarea finalei din 2019 pe Stadionul Ion Oblemenco. Daca nu pentru ca asa este corect, macar pentru ca o astfel de decizie neinspirata ar aduce prejudicii de imagine clubului nostru. In caz contrar, luam in calcul toate variantele de protest.
Consideram ca astfel de situatii pot fi usor evitate de #FRF care ar trebui sa anunte locul de disputare al finalei daca nu inainte de inceperea Cupei, macar in fazele incipiente ale acesteia. Pentru acest sezon cea mai inteleapta decizie este ca finala sa se joace pe #ArenaNationala, stadion a carui medie de spectatori a fost si o sa fie depasita de fiecare data cand acolo joaca #UniversitateaCraiova.

 

Comunicat Finala Cupa Romaniei 2018Referitor la informatiile tot mai credibile care spun ca finala Cupei Romaniei…

Publicată de Sezione Ultra' 2000 pe 27 Aprilie 2018

fotbalsuporteriultrasioblemencoliga 1Hermannstadtbucurestifanifinala cupeicupa romaniei
nadal djokovic

Rafael Nadal, eliminat în semifinale la Roland Garros de Novak Djokovic, după un meci maraton! Cu cine joacă sârbul finala

italia euro

EURO 2020 | VIDEO | Italia, debut cu dreptul! ”Squadra Azzurra” a sufocat-o pe Turcia