Helmut Duckadam, reacție clară după ce Horațiu Moldovan a fost prezentat la Atletico Madrid: ”Unde mai prinzi un astfel de contract?”

Articol de Mihai Popescu - Publicat miercuri, 24 ianuarie 2024, ora 22:20,
Helmut Duckadam
Helmut Duckadam

Horațiu Moldovan a fost anunțat oficial de către Atletico Madrid miercuri.

Moldovan a semnat un contract valabil pe trei sezoane şi jumătate.

Recent, Helmut Duckadam a vorbit despre transferul românului.

Fostul mare portar român susține că Horațiu Moldovan nu putea refuza o asemenea ofertă.

„Un transfer senzațional pentru Moldovan. Cred că și Rapid a făcut o afacere bună deoarece a rămas și cu ceva bani și a luat un portar foarte valoros, Aioani. Trebuie să felicit pe toată lumea: și pe Rapid, și pe Moldovan, și pe Aioani, și pe Hagi. Cred că a ieșit o afacere bună pentru toată lumea.

Nu, cu siguranță nu va apăra Moldovan din prima, dar și-a asigurat viitorul pentru el și familia lui. Unde mai reușești să prinzi un contract pe patru ani cu acești bani? Unii zic că e puțin, eu zic că e foarte bine. Acest lucru e cel mai important pentru el la ora actuală.

Nu cred că se putea refuza oferta de la Atletico. Erai inconștient dacă făceai un asemenea lucru. Un contract pe patru ani, cu un milion pe an… unde mai prinzi un astfel de contract? În viață nu se știe ce se întâmplă a doua zi. A profitat, bravo lui!”, a spus Helmut Duckadam, pentru PRO TV și Sport.ro.

horațiu moldovanHelmut Duckadam