Ilie Năstase, fără menajamente la adresa lui Djokovic: „De ce te urci în avion cu două scutiri false?”

Articol de Realitatea Sportivă - Publicat duminică, 09 ianuarie 2022, ora 23:36,
Ilie Năstase
Ilie Năstase

Fostul mare tenismen român a ținut să îl pună la zid pe actualul loc 1 ATP, după ce sârbul se află într-un scandal imens cu autoritățile din Australia!

Novak Djokovic a început noul an cum nu se putea mai rău, asta după ce australienii nu i-au permis accesul, în momentul în care a ajuns pe aeroport. Acum, sârbul așteaptă procesul după ce a făcut recurs la decizia autorităților de a-l expulza din țară, pe motiv că nu este vaccinat și nu are motive concludente de a obține derogare.

Ilie Năstase și-a prezentat punctul de vedere, referitor la cele întâmplate, și a ținut să îl pună la zid pe Djokovic pentru decizia de a face deplasarea în Australia, deși nu ar fi avut acest drept.

Novak Djokovic, sursa foto- Profimedia Images

“Eu nu îl înţeleg pe Djokovic. Nu mă poziţionez de nicio parte în acest conflict, dar cum să te urci în avion când ştii că nu ai ce căuta în Australia nevaccinat? Cine l-a sfătuit să se ducă i-a făcut mult rău. Foarte mult rău. Cum să te urci în avion şi să mergi acolo când tu ştii foarte bine că nu ai ce căuta la turneu dacă nu ţi-ai făcut vaccinul? La ce te aşteptai? Că o să te lase să intri doar că tu eşti Djokovic?

Oamenii din Australia se iau după lege. Aaa, că la noi, în Balcani, şi-ar fi schimbat părerea de la o zi la alta, asta e una. Dar acolo nu se joacă. Nu contează cine eşti. Acum văd că se plânge că e tortură în camera de hotel. Asta e tortură?

Are de pierdut foarte mult Novak Djokovic după tot acest scandal, dar cel mai mult au de pierdut cei de la Australian Open. Vă daţi seama, un turneu fără Djokovic, liderul mondial, aduce multe pierderi. Dar, repet, tu nu ai ce să cauţi acolo! Nu e vaccinat şi s-a dus cu două scutiri care am înţeles că sunt false, nu? De ce te urci în avion cu două scutiri care sunt false? O să vedem la proces care este adevărul.

Că până acum, din ce am citit, el participa la evenimente prin decembrie când era pozitiv la COVID. Dar noi vorbim fără să ştim care e adevărul. O să vedem exact luni ceea ce se va întâmpla”, a spus Năstase, potrivit Fanatik.

Citește și Reacție dură a Guvernului australian la adresa lui Novak Djokovic, înaintea audierii de luni

declaratiidkojovicilie năstaseCovid-19tenisaustralian open