SONDAJ: Cine ați dori să fie următorul selecționer al României?

Ilie Năstase uimește la 75 de ani. Marea sa dorință: „Vor zice ăștia că sunt Superman!”

Articol de Vlad Ciotoran - Publicat sâmbătă, 25 septembrie 2021, ora 18:00,

La 75 de ani, Ilie Năstase a anunțat că mai vrea un copil. Fostul mare jucător de tenis și-ar dori o fetiță care să devină „noua Simona Halep” a tenisului românesc.

Năstase este căsătorit cu Ioana Simion (45 de ani), fiind la a cincea căsnicie.

Eu îmi doresc multe și nu știu dacă se poate realiza, dar suntem dornici să facem un copil. Deocamdată nu s-a întâmplat, încercăm. Vor zice ăștia că sunt Superman! Vedem ce putem face și dacă există posibilitatea. Dacă e fată, nu știu dacă o fac următoarea Simona Halep, depinde de ea! Eu vreau să o fac”, a declarat Ilie Năstase, conform ProSport.

Fostul mare sportiv are 4 fete și un băiat. Cu Dominique Grazia s-a căsătorit în 1972, căcnicia durând 10 ani. Năstase și modelul belgian au un copil, pe Nathalie.

În 1984, Năstase s-a căsătorit cu Alexandra King, iar în timpul căsătoriei au adoptat doi copii, Nicholas și Charlotte. Cei doi au divorțat după 14 ani.

În 2004, Năstase s-a recăsătorit cu Amalia Teodosescu, iar în 2010 au divorțat. Cei doi au împreună două fete, Alessia și Emma Alexandra.

Ilie Năstase a mai fost căsătorit și cu Brigitte Sfăt, până la mariajul cu Ioana Simion.

Ilie Năstase a câștigat 83 de titluri ATP în carieră, dintre care două de Grand Slam, la US Open (1972) și la Roland Garros (1973). De asemenea, a câștigat de patru ori Turneul Campionilor, în timp ce cu echipa României a jucat de 3 ori finala Cupei Davis.

Citește și FOTO | IOANA NĂSTASE A ÎNCĂLCAT LEGEA! GAFA DE ZILE MARI S-A ÎNTÂMPLAT ÎNTR-UN MALL DIN BUCUREȘTI

copililie năstasetenisrealitateaNastasesotii