Ioan Andone le dă o veste dură dinamoviștilor: „E foarte greu să găsești un investitor”

Articol de Gigi Grigorescu - Publicat duminică, 27 noiembrie 2022, ora 23:51,
Ioan Andone
Ioan Andone

Acționatul majoritar al lui Dinamo, Dorin Șerdean, a depus o contestație la tribunal, blocând planul de reorganizare.

Ioan Andone este convins că Nicolae Badea ar accepta o unificare a tutror echipelor Dinamo

Ca urmare, speța va ajunge la Curtea Constituțională. Ioan Andone, dublu campion cu Dinamo ca antrenor, este de părere că demersul lui Șerdean este în detrimentul clubului.

El spune că a cumpărat acțiunile de la spanioli. Când a făcut asta, trebuia să aibă bani să susțină clubul. El a beneficiat de o conjunctură.

Așteaptă că poate cineva să-i cumpere partea lui. Eu cred că și dacă primește 500.000 sau 600.000 de euro cedează acțiunile. Cred că ar accepta. Sunt atâtea discuții.

Dacă (n.r. – Dinamo) ar dispărea, mi-ar părea rău. Sunt soluții destule. Se promovează în câțiva ani, poate se face stadion. O să se ajungă cum e la Craiova dacă echipa lui Badea ajunge în prima ligă. Nu e în regulă. În loc să-i strângi pe suporteri, tu îi divizezi. Oricum, Dinamo nu va dispărea.

Domnul Badea (n.r. – Nicolae Badea) e un dinamovist. Am lucrat cu el de atâtea ori. Sunt convins că el o să se apropie de orice Dinamo care o să fie în față, să se bată la cupele europene. Eu sunt convins că ar accepta o unificare.

Ce au făcut spaniolii în România mi se pare de domeniul fantasticului. E foarte greu să găsești un investitor”, a spus Ioan Andone, la emisiunea Fotbal Club de la Digi Sport.

dorin serdeanioan andone