Ionuț Lupescu este sceptic cu privire la situația de la Dinamo: „Nu s-a învățat nimic și se continuă așa și în Liga 2”

Articol de Gigi Grigorescu - Publicat duminică, 25 septembrie 2022, ora 12:32,
Ionuț Lupescu speră ca echipa de fotbal Dinamo să se unească cu Clubul Sportiv
Ionuț Lupescu speră ca echipa de fotbal Dinamo să se unească cu Clubul Sportiv

Fostul fotbalist Ionuț Lupescu spune că situația nu poate reveni la normal la Dinamo, atât timp cât suporterii fac parte din administrație.

S-au băgat suporterii în administrație și s-a văzut unde s-a ajuns”, este regretul lui Ionuț Lupescu

Echipa de fotbal Dinamo a retrogradat, pentru prima dată în istoria clubului, după ce a pierdut barajul pentru Liga 1 cu “U” Cluj-Napoca (0-2 în deplasare și 1-1 pe teren propriu).

Ionuț Lupescu spune că Dinamo riscă falimentul din cauza datoriilor, dar vede o soluție de a evita acest lucru. „Situația nu este ușoară la Dinamo. Este complicat. Este în insolvență, s-au făcut foarte multe greșeli anul trecut din partea conducerii.

S-au băgat suporterii în administrație și s-a văzut unde s-a ajuns. Problema este că nu s-a învățat nimic din asta și se continuă așa și în Liga 2. De aceea sunt foarte sceptic.

La 8 milioane (n.r. – datorii) în Liga 2 nu poți spune că lucrurile sunt roz. Domnul Zăvăleanu zicea că va face tot ce e posibil. E vorba despre competență.

Aceiași acționari care de 20 de ani sunt acolo și nu au făcut nimic, a ajuns această societate în halul în care a ajuns, apoi problema cu spaniolii și cei care au escrocat acest club. Lucrurile sunt complicate.

Mă doare pentru că am copilărit acolo, dar lucrurile sunt complicate și nu știu care va fi viitorul. Sper să nu cădem în aceeași capcană cum a fost la Steaua și FCSB.

Sper să se unească cu clubul sportiv. Acolo va fi un nou stadion care va aparține de Ministerul de Interne, respectiv Clubul Sportiv Dinamo și atunci eu cred că e normal ca ei să facă parte din această societate”, a declarat Ionuț Lupescu la emisiunea Digi Sport Special.

ionut lupescu