Ionuț Șerban a plecat și el de la Dinamo! Cum scapă „câinii” să îi plătească un milion de euro lui Șiman

Articol de Alexandru Dan - Publicat joi, 08 iulie 2021, ora 15:18,
Ionuț Șerban
Ionuț Șerban

Fotbalistul în vârstă de 25 de ani este unul dintre cei mai vechi jucători din tabăra „alb-roșilor”, fiind de opt ani în curtea clubului din Ștefan cel Mare! 

Continuă valul de schimbări la Dinamo, astfel că după ce tot mai mulți fotbaliști au anunțat că sunt pe punctul de a pleca, astăzi, Alexandru Răuță și Vlad Achim s-au despărțit și ei de „alb-roșii”, devenind jucători liberi de angajament. Într-o situația similară este și Adam Nemec, care, potrivit ultimelor informații, nu se va mai prezenta de mâine la antrenamentele conduse de Dușan Uhrin Jr.

Un alt fotbalist care și-a încheiat conturile cu dinamoviștii este și mijlocașul Ionuț Șerban, venit în anul 2013 de la Sportul Studențesc. Acum, „câinii” speră să profite de intrarea în insolvență și să evite o clauză din contractul lui Șerban, care prevede că, în cazul în care Dinamo se desparte de fotbalistul în vârstă de 25 de ani, indiferent din ce motiv, transfer, reziliere, atunci Vasile Șiman se va alege cu un milion de euro.

Potrivit informațiilor Fanatik, insolvența face ca Șiman să piardă și până la 80% din banii care i s-ar cuveni pentru Ionuț Șerban. Cu toate acestea, fostul patron al Sportului a dezvăluit că înțelegerea este încă în vigoare.

„Ce mă tot întrebați despre acest subiect? Lucrurile sunt neschimbate, totul e în vigoare!”, a spus Vasile Șiman, conform GSP.ro.

Ce spune Ionuț Șerban, după despărțirea de Dinamo

„De la sfârșitul lunii iunie, sunt liber de contract. Eu de ce să-i mai caut? Să mă caute ei. Contractul s-a încheiat, iar eu îmi caut echipă. Sunt în discuții cu mai multe formații, acum să vedem ce voi alege.

Și eu, ca toată lumea, am salariile neluate din luna februarie. Nu mi-am depus memoriu fiindcă, dacă o făceam, ar fi fost doar pentru a deveni liber de contract. Cum echipa a intrat în insolvență, trebuie să mă înscriu la masa credală, ceea ce voi face în perioada următoare. 

Cel mai bine ar fi să scriu o carte despre tot ce s-a întâmplat. Am multe de povestit. Important e prezentul, important e viitorul, sunt optimist”, a spus Șerban, potrivit GSP.

Citește și ULTIMA ORĂ | „HAITA” SE DESTRAMĂ! DOI FOTBALIȘTI DE BAZĂ AI LUI DINAMO AU PLECAT DIN ȘTEFAN CEL MARE

dinamoionut serbanliga 1clauza dinamovasile simanrealitatea