SONDAJ: Cine ați dori să fie următorul selecționer al României?

Istanbul, visul lui Cicâldău: „Totul este extraordinar! Poate că sună simplu, dar mie îmi place munca”

Articol de Ciprian Chirilă - Publicat joi, 14 octombrie 2021, ora 17:08,
Sursă foto: gsp.ro
Sursă foto: gsp.ro

Alex Cicâldău a ajuns în vara acestui an la Galatasaray. Turcii au plătit celor de la CSU Craiova în schimbul său 6,5 milioane de euro.

Odată ce a aterizat la Instabul, viața fotbalistului de 24 de ani s-a schimbat complet, după cum el însuși mărturisește. Mijlocașul a povestit cum a fost primit de colegi, de fani și care este atmosfera de pe Cim Bom.

”Eu văzusem filmulețe cu fanii de la Galatasaray și auzisem multe, dar ce trăiesc acum e dincolo de orice mi-am imaginat. E pur și simplu fenomenal! Atâta pasiune și atâta dragoste e greu să găsești în altă parte! Spun că trăiesc un vis la Galatasaray pentru că totul este extraordinar: suporterii, condițiile de pregătire, antrenamentele, atmosfera din vestiar, mâncarea, locul unde trăiesc…

CITEȘTE ȘI –>> GIGI BECALI LE-A DECLARAT RĂZBOI LUI BURLEANU ȘI IORGULESCU: „SCHIMBAȚI, BĂ, REGULAMENTUL CĂ O SĂ ÎI OMORÂȚI PE FOTBALIȘTI!”

Fanii iubesc tot ce înseamnă Galatasaray! Dacă ești jucător al echipei, devii iubit instantaneu. Oamenii mă opresc pe stradă, facem poze, au ajuns să mă recunoască deși port mască. La un restaurant, așteptam mâncarea la prânz și mă tot uitam cu coada ochiului cum un suporter se învârtea de 5 minute cu telefonul prin jurul meu. Până la urmă și-a făcut curaj, s-a apropiat să facem o poză. Efectiv tremura tot, nu putea ține telefonul de fericire, atât de mult conta pentru el Galatasaray! Fanii îmi spun Cicialdău, le e greu să pronunțe numele corect.

Poate că sună simplu, dar cred că e rețeta succesului: mie îmi place munca. Mă bucur de talent, dar îmi place să muncesc în fotbal. Dau 100% la fiecare antrenament și o fac de parcă ar fi un meci extrem de important. Am o viață la locul ei în afara terenului, sunt liniștit și o iau ușor spre obiectivul meu. Încerc să fiu în fiecare meci mai bun ca data trecută”, a povestit Alex Cicâldău, pentru playsport.ro.

CITEȘTE ȘI –>> TURCIA, PĂMÂNT ROMÂNESC! PRESA, PLECĂCIUNE PENTRU MORUȚAN, CICÂLDĂU ȘI MAXIM

cicâldăutransfermuncagalatasarayrealitateaistanbul