Jucătorii au fost luaţi prin surprindere! Control antidoping după FC Botoşani – FCSB

Articol de Mihai Cristian - Publicat vineri, 16 iulie 2021, ora 08:41,
FC Botoşani – FCSB
FC Botoşani – FCSB

FC Botoşani – FCSB, primul joc al noului campionat al Ligii 1, s-a încheiat la finalul celor 90 de minute cu o remiză albă, scor 0-0.

După meci, fotbaliştii celor două echipe au fost luaţi prin surprindere, deoarece au fostb supuşi unui control antidoping efectuat de ANAD.

Cristi Balaj, preşedintele ANAD, a declarat că existau anumite suspiciuni cu privire la unii jucători, iar controul s-a efectuat pentru a se elimina toate speculaţiile.

,,Se face control antidoping, la comanda ANAD. Există anumite suspiciuni, după un control vamal. Noi verificăm. Nu zicem de ce, nu dăm explicații. Dar nu închidem ochii și nu protejăm pe nimeni!

După acel incident (n.r. – cu Maecky Ngombo, jucătorul recent transferat de Botoșani), am primit anumite informații. Colaborăm cu Ministerul de Interne, WADA are protocoale cu Interpol, Europol.

Nu avem vreo dovadă, dar verificăm pentru a elimina orice suspiciune. Suspiciunile sunt la Botoșani, dar ambele echipe vor fi testate.”, a declarat Cristi Balaj, potrivit Telekomsport.

Citeşte şi IRONII LA ADRESA FCSB, DUPĂ EGALUL CU BOTOŞANI: ,,SPUNEAU CĂ E GREA DEPLASAREA, DAR A FOST ŞI MECIUL”

anadbotoșanirealitateafcsbcristi balaj