Jucătorii FCSB-ului, gata să bată liderul CFR: „Suntem pregătiți pentru acest meci!”

Articol de Realitatea Sportivă - Publicat sâmbătă, 15 ianuarie 2022, ora 15:40,
FCSB
FCSB

Elevii lui Toni Petrea așteaptă cu sufletul la gură confruntarea de duminica viitoare, care va avea loc pe Arena Națională, de la ora 20.00!

FCSB se află în fața unui meci decisiv, astfel că are nevoie în mod obligatoriu de victorie pentru a rămâne în cursa pentru câștigarea campionatului. Un eventual rezultat negativ al elevilor lui Toni Petrea ar putea însemna ratarea principalului obiectiv, asta deoarece bucureștenii se află la 10 puncte în spatele clujenilor, după 21 de etape.

Cu toate acestea, jucătorii lui Gigi Becali nici nu concep un eșec contra CFR-ului, iar Darius Olaru a transmis că echipa sa este pregătită pentru acest meci. Mijlocașul roș-albaștrilor a vorbit la finalul amicalului cu CS Mioveni, încheiat 0-0, și consideră că obținerea celor trei puncte din partida de peste o săptămână este vitală pentru a păstra șanse la campionat.

„Cred că a fost un joc de pregătire cât de cât bun, am încercat să ne facem jocul. Din păcate nu am reușit să câștigăm, dar a contat că ne-am pregătit bine în această perioadă de pregătire. Sperăm ca în primul meci să fie victorie. A fost un pic greu, dar ne apropiem de prima săptămână de campionat și acum o să o lase mai ușor.

Avem nevoie de victorie, dar suntem aici să facem față presiunii și sperăm să câștigăm. Suntem pregătiți pentru acest meci și sperăm să dăm totul și să câștigăm. Dacă câștigăm o să ne apropiem de ei. Sunt foarte importante. Dacă vor câștiga se vor detașa foarte mult și nu o să avem șanse la play-off. Poate e un lucru pozitiv pentru noi (n.r. că Gigi Becali nu a făcut transferuri) Ne cunoaștem bine și sperăm să se vadă asta în jocuri”, a spus Darius Olaru la finalul meciului amical FCSB – CS Mioveni.

Citește și FCSB, pas greșit în primul meci din 2022! Ultima repetiție înaintea duelului cu CFR Cluj

fcsbcfrdarius olaruliga 1declaratii