„La 3 milioane de euro pe lună, nenorocitule, tu nu ştiai că ai atrenament? Tu care eşti un analfabet” Reacție dură la adresa lui Messi

Articol de Ionut Dumitrescu - Publicat vineri, 12 mai 2023, ora 07:32,
Lionel Messi
Lionel Messi

Jucătorul argentinian al lui PSG, Lionel Messi şi-a cerut scuze, pe reţelele de socializare, după ce a călătorit în Arabia Saudită fără acordul clubului.Messi a vizitat Arabia Saudită, la începutul săptămânii trecute, pentru a-şi onora contractul de sponsorizare cu Biroul Saudit de Turism. Ca urmare a deplasării în Arabia Saudită, argentinianul a fost suspendat două săptămâni.Totuşi, Radu Banciu nu a fost impresionat de scuzele lui Lionel Messi. El susţine că nu este posibil să primeşti 3 milioane de euro pe lună şi să uiţi că ai antrenament.Jurnalistul Prima Sport l-a adus în discuţie şi pe Cristiano Ronaldo, care a confundat ţara unde evoluează cu Africa de Sud.”A zis: a, îmi pare rău, eu nu ştiam. La 3 milioane de euro pe lună, nenorocitule, tu nu ştiai că ai atrenament? Ţi-au dat ăia 3 de milioane de euro pe lună ca să îi reprezinţi.

Tu care eşti un analfabet. Ce să reprezinţi? Tu nici nu ştii unde e Arabia Saudită pe hartă. Cum a făcut Ronaldo. I-a confundat cu Africa de Sud tembelul ăla când s-a dus.Cine are dreptate? Noi sau puritani ăştia de la TV care vin îmbrăcaţi la costume să vorbească de ei în termeni elogioşi?”, a spus Radu Banciu, la Prima Sport.

radu banciurealitatearealitatea.netmessi