Leo Grozavu, nemulţumit de eliminarea lui Bogdan Mitrea din meciul cu Trnava: ,,Arbitrul trebuia să judece altfel faza”

Articol de Mihai Cristian - Publicat vineri, 23 iulie 2021, ora 11:18,
Leo Grozavu
Leo Grozavu

Leo Grozavu, antrenorul lui Sepsi Sfântu Gheorghe, a reacţionat după meciul din UEFA Conference League, în compania lui Spartak Trnava.

Sepsi a terminat la egalitate, scor 0-0, primul meci oficial disputat vreodată în cupele europene, dar a încheiat partida în 10 oameni, după ce fundaşul Bogdan Mitrea a încasat două galbene şi implicit roşu.

Leo Grozavu este de părere că arbitrul partidei ar fi trebuit să judece în alt mod situaţiile în care a fost implicat fundaşul de la Sepsi.

,,A fost o partidă echilibrată între două echipe apropiate valoric. Două echipe care s-au anihilat una pe cealaltă şi a ieşit un joc disputat. Şansele de calificare rămân la fel, 50-50.

Consider că el a primit un cartonaş galben care nu se impunea. Arbitrul trebuia să judece altfel faza. Însă al doilea cartonaş galben a fost meritat. Mitrea este căpitanul nostru, omul care motivează echipa, şi ne va lipsi.”, a declarat Leo Grozavu, la finalul jocului cu Spartak Trnava.

Citeşte şi CORNEL DINU, DISCURS RADICAL DUPĂ REZULTATELE DIN CONFERENCE LEAGUE: ,,STINGI TELEVIZORUL ŞI TE APUCI DE COSIT”

conference leagueleo grozavurealitateasepsimitreaspartak trnava