Lotul convocat de Adi Vasile pentru meciurile cu Spania! Cristina Neagu, absentă

Articol de Ciprian Chirilă - Publicat vineri, 11 iunie 2021, ora 19:50,
adi vasile

Naționala feminină de handbal va disputa meciuri de pregătire în compania Spaniei, în perioada 9-12 iulie.

Pentru aceste jocuri ce vor avea loc la Castellon, dar și pentru pregătirea centralizată ce va avea loc în perioada 6-8 iulie, Adi Vasile a convocat un lot de 18 tricolore, printre care se află și multe jucătoare tinere, pe care selecționerul vrea să le integreze în lotul național, în perspectiva unui Campionat Mondial reușit.

”Mă bucur că putem să legăm activităţile cu echipa naţională astfel încât momentele când ne întâlnim să fie cât mai constante. Cu cât vom avea mai multe întâlniri constante, cu atât vom sedimenta mai bine informaţia pe care vrem să o transmitem jucătoarelor. E foarte important, pentru a consolida echipa, să fim cât mai aproape unii de alţii, deoarece cu toţii avem obiectivul de a reuşi un Campionat Mondial foarte bun. Cred că echipa naţională a Spaniei e un adversar foarte bun pentru noi, cu multe jucătoate foarte bune, calificate la Jocurile Olimpice, aşa că din punctul meu de vedere şi al întregului staff este un test benefic pentru ambele echipe.

Este un moment în care putem vedea mai multe fete în dispozitivul nostru. Va fi o acţiune în care vom vedea jucătoare cu care deja suntem obişnuiţi în echipa natională a României, dar vom vedea şi jucătoare tinere cărora vrem să le lansăm provocarea de a-şi dori să facă parte din echipa naţională a României şi de a face parte din succesul care se va întâmpla, sperăm noi, la turneele finale”, a declarat selecţionerul naţionalei, Adrian Vasile.

Lotul convocat de Adi Vasile pentru meciurile cu Spania:

Bianca Bazaliu, Daria Bucur, Daciana Hosu, Alina Ilie, Raluca Kelemen, Eva Kerekes, Cristina Laslo, Andra Moroianu, Lorena Ostase, Anca Polocoser, Andreea Popa, Nicoleta Safta, Sonia Seraficeanu, Elena Şerban, Alexandra Severin, Ana Maria Tănăsie, Sorina Tîrcă, Bianca Tiron.

CITEȘTE ȘI –>> GEST ONORABIL FĂCUT ÎN MEMORIA LUI MARIAN COZMA: ”FAMILIA NE-A MULȚUMIT PRINTR-O SCRISOARE EMOȚIONANTĂ”

adi vasilehandbalrealitatearomaniaspania
Soccer : Uefa Champions League 2020  2021 : Atalanta 0-5 Liverpool

Care va fi primul meci arbitrat de Ovidiu Hațegan, la EURO 2020

romania-anglia-start-1400×934

De ce nu a ajuns Mircea Rednic selecţioner: ,,Numai stelişti sunt puşi! E acolo un om care le ştie pe toate”