Manny Pacquiao a început negocierile pentru reveniriea în ring

Articol de Gabriel Ion - Publicat luni, 10 iunie 2024, ora 17:07,
Manny Pacquiao
Manny Pacquiao

Filipinezul Manny Pacquiao a declarat că se află în negocieri pentru a reveni în ringul de box la profesionişti.

Lupta cu americanul Mario Barrios va fi în noiembrie sau decembrie

În același timp, el a avertizat că o posibilă luptă pentru titlul mondial împotriva americanului Mario Barrios este încă „departe”.

Multiplul campion mondial filipinez, în vârstă de 45 de ani, s-a retras din box în 2021, după ce a pierdut un meci la Las Vegas în faţa cubanezului Yordenis Ugas, iar în anul următor a încercat fără succes să preşedinţia ţării sale.

El s-a angajat să dispute un meci demonstrativ de trei reprize împotriva luptătorului japonez de kickboxing Chihiro Suzuki, luna viitoare, la Saitama, la nord de Tokyo.

Pacquiao a declarat, în cadrul unei conferinţe de presă în capitala japoneză, că se află în discuţii pentru a-l înfrunta pe Barrios (29 de ani, 29 de victorii, două înfrângeri) pentru titlul mondial WBC la categoria supermijlocie.

„Suntem încă în negocieri şi vorbim despre asta. Lupta nu s-a concretizat încă”, a explicat Pacquiao, care a făcut anterior aluzie la o revenire.

„Va fi până în decembrie – noiembrie sau decembrie. Mai sunt încă multe lucruri de discutat şi de adus în discuţie”, a subliniat «Pac-Man», care nu a reuşit să obţină dreptul de a participa la Jocurile Olimpice de la Paris din această vară, după ce s-a lovit de limita de vârstă stabilită de CIO la 40 de ani pentru boxeri.