Marcel Pușcaș apără numele unui jucător neconvocat la națională: „Are atuuri mai mari decât jumătate dintre cei selecționați!”. Despre ce fotbalist este vorba!?

Articol de Mihai Dragomir - Publicat miercuri, 25 mai 2022, ora 12:59,
Marcel Pușcaș
Marcel Pușcaș

România se pregătește pentru meciurile din Nations League din luna iunie. Edi Iordănescu a anunțat lista jucătorilor convocați, însă reacțiile nu au întârziat să apară.

Se pare că un jucător român, ales jucătorul sezonului la echipa sa, nu a intrat în planurile selecționerului României pentru acțiunea naționalei din luna iunie.

„A dat nouă goluri spre deosebire de alți români din liga a doua italiană!”

Este vorba despre Alex Dobre, care la 23 de ani, a fost ales drept jucătorul sezonului la formația Dijon, echipă din Liga 2 din Franța. Acesta a fost nemulțumit de faptul că Iordănescu nu l-a convocat la partidele amicale din luna martie.

Marcel Pușcaș a comentat subiectul jucătorului român, care nu a prins lotul naționalei.

„Dacă îi luăm în considerare nivelul la care joacă… liga a doua franceză este similară cu eșalonul secund din Spania, din Italia. Eu cred că multe echipe din Liga 1 de la noi nu rezistă în liga a doua franceză. Acest Dobre a jucat cam toate meciurile, a dat nouă goluri spre deosebire de alți români din liga a doua italiană care sunt convocați, spre deosebire de Rațiu. 

Desigur că se pune întrebarea cât de corectă este această abordare. Dijon vine în primele trei din România, asta e convingerea mea. Din punct de vedere al jocului are atuuri mai mari decât jumătate dintre cei selecționați”, a declarat Marcel Pușcaș, pentru PRO Arena.

Ce crede Mihai Stoichiță despre Alex Dobre! Citește chiar aici!

nationala#alexdobre#marcelpușcaș