Marcel Puşcaş, înaintea jocului cu CFR: ,,Se poate întâmpla orice, dar ei au avantajul ăsta”

Articol de Mihai Cristian - Publicat vineri, 16 iulie 2021, ora 10:41,
Marcel Puşcaş
Marcel Puşcaş

Astazi are loc derby-ul primei etape a noului campionat al Ligii 1, care se va disputa pe terenul din Gruia, între CFR Cluj şi FC U Craiova 1948, de la ora 21:30.

Marcel Puşcaş, directorul general al lui FC U Craiova 1948, a vorbit despre meciul cu ardelenii din această seară. Acesta nu consideră că ar fi fost mai bine dacă întâlnea CFR-ul mai târziu în campionat.

Oficialul oltenilor consideră că singurul avantaj al ardelenilor este faptul că sunt mult mai omogeni decăt elevii lui Adrian Mutu. FC U Craiova 1948 a realizat 10 transferuri în această vară.

,,Oricum ne venea rândul să jucăm cu ei. Că e prima etapă, că e a zecea, e același lucru! Acuma știți cum e, niciun meci nu seamănă unul cu altul. Se poate întâmpla orice, pot avea o zi bună, una mai puțin bună, la fel ca noi.

În orice caz, ei au un avantaj mâine pentru că sunt cât de cât mai omogeni decât noi și au un grup de jucători care au evoluat împreună și sezonul trecut, iar la noi sunt foarte mulți jucători noi. Dar, repet, vrem să facem o figură frumoasă.”, a declarat Marcel Puşcaş, pentru Digisport.

Citeşte şi ,,RĂZBOIUL” DIN OLTENIA CONTINUĂ: ,,MARCELE, VEZI-ŢI DE CLUBUL TĂU”

marcel puscasrealitateacfrfc u craiovaliga 1