,,Războiul” din Oltenia continuă: ,,Marcele, vezi-ţi de clubul tău”

Articol de Mihai Cristian - Publicat vineri, 16 iulie 2021, ora 10:09,
Sorin Cârţu şi Marcel Puşcaş
Sorin Cârţu şi Marcel Puşcaş

Liga 1 a început oficial joi seara, iar apele au început să se agite şi în Oltenia, unde sunt două echipe cu aspiraţii importante în noul sezon.

Sorin Cârţu, preşedintele lui CS U Craiova, i-a dat replica lui Marcel Puşcaş, directorul general al lui FC U Craiova 1958, după ce ultimul a dat de înţeles că echipa lui Mihai Rotaru are mai mulţi abonaţi, deoarece are sprjinul primăriei.

Oficialul lui CS U Craiova îi transmite lui Marcel Puşcaş să îşi vadă de echipa la care activează. Cârţu anunţă că echipa pe care o reprezintă a ajuns a peste 4.500 de abonaţi.

,,Iar un atac, nu înțeleg, stabilisem să nu ne mai atacăm. Dacă ai nereușite la marketing, nu poți să vii cu o dezinformare de genul ăsta. Tot fac referiri la primar, dar nu este corect. Pe noi nu ne interesează, e problema lor de marketing.

Ei dau titulatura de sămânțari celor care vor să vină la fotbal, e modul lor de a se comporta, nu ne interesează. Să-și vadă de treaba lor și de clubul lor. Să nu se uite ce face Universitatea, e o chestie urâtă. Singuri se subapreciază.

Eu în locul lor căutăm problema la club, nu la alții. Marcele, vezi-ți de clubul tău, lasă-ne pe noi, condu tu cum vrei la tine.

Sunt peste 4500 de abonați la noi, dar e un trend ascendent. La ei nu știu.”, a declarat Sorin Cârţu, pentru Digisport.

Sorin Cârțu

Citeşte şi MIHAI ROTARU NU STĂ LA DISCUȚII ÎN NOUL SEZON: „E O FOAME MARE DE CAMPIONAT ÎN BĂNIE!”

sorin cartucraiovaabonamenteliga 1realitateamarcel puscas