Marele regret al lui Reghecampf după debutul ratat pe banca oltenilor: „Acolo a fost șansa noastră”

Articol de George Drafta - Publicat vineri, 30 iulie 2021, ora 00:52,
LAURENȚIU REGHECAMPF
LAURENȚIU REGHECAMPF

Universitatea Craiova a pierdut pentru al doilea an la rând în primul tur al competiției continentale în care a evoluat.

Dacă anul trecut, Lokomotiv Tbilisi a fost bestia nera pentru alb-albaștri, acum a venit rândul albanezilor de la Laci să arunce Bănia în haos.

„În seara asta era un meci special, le-am spus jucătorilor că nu va fi ușor, pentru că aveam în față o echipă foarte bine așezată în teren, formată din luptători. Calitate nu chiar foarte mare, dar știam că va fi un meci de luptă. Chiar dacă ne-au lipsit câțiva jucători accidentați, chiar dacă a plecat Cicâldău nu sunt motive să spunem că nu puteam să câștigam.

Daca înscria acolo Koljic jocul era total altul, acolo a fost șansa noastră să intrăm în cursa calificării. Vom face o analiză a ceea ce s-a întâmplat. Cu public era o situație mai fericită pentru că te ajută în anumite momente, sunt foarte multe lucruri de realizat, când vom avea spectatori în tribune va fi altceva”, a fost declarația lui Laurențiu Reghecampf, după eliminarea Craiovei. 

Tehnicianul are doar trei zile de când a fost numit la conducerea juveților, dar vrea să transforme cât mai repede trupa oletană într-una invincibilă.

„Avem un meci peste două zile, avem probleme de lot, este început de campionat. Trebuie să încerc să creez un nucleu o echipă care aleargă și care încearcă să facă ce poate să câștige un meci. Avem un meci greu o să încerc să stau de vorbă cu jucătorii și să îi aduc la un nivel bun. Trebuie să lucrăm mai mult să vedem la ce nivel am ajuns și să facem mai bine de la anul. Nu e ușor, toate țările au început să crească, însă eu sunt mereu optimist”, a mai insistat Reghecampf. 

CITEȘTE ȘI –>> DAN NISTOR, DUPĂ CE FCSB, SEPSI ȘI CS U CRAIOVA AU FOST ELIMINATE DIN CONFERENCE LEAGUE: „ACESTA NE ESTE NIVELUL”

u craiovaconference leaguereghecampfrealitateaeliminare