Măsuri dure la Dinamo după eșecul cu Clinceni! Doi jucători importanți au fost excluși din lot

Articol de Alexandru Dan - Publicat duminică, 05 decembrie 2021, ora 21:16,
Dinamo, sursa- profimedia images
Dinamo, sursa- profimedia images

Formația din Ștefan cel Mare nu reușește să rupă blestemul rezultatelor din actuala stagiune, iar înfrângerea din ultima etapă a zguduit din temelii vestiarul alb-roșilor!

Dinamo a ajuns la 15 meciuri consecutive fără succes în Liga 1, iar eșecul cu Academica Clinceni pare că a aruncat în aer atmosfera din cadrul clubului. Penultimii în campionat, „câinii” pare că sunt condamnați la evitarea retrogradării în actuala stagiune, iar Mircea Rednic a decis să ia primele măsuri radicale în cadrul lotului.

Concret, potrivit informațiilor Fanatik, tehnicianul în vârstă de 59 de ani i-a exclus din lot pe Steliano Filip și Cosmin Matei. Cei doi au fost trimiși să se antreneze separat de restul grupului. Se pare că Filip a fost pedepsit de către Mircea Rednic pentru atitudine avută în ultima perioadă în vestiarul „câinilor”, în timp ce Matei a fost „taxat” pentru evoluțiile sale din ultimele meciuri.

Iuliu Mureșan a confirmat problemele interne ale lui Dinamo

„Acest mesaj vreau să-l transmit personal jucătorilor, luni sau marți va fi o discuție, să vedem ce putem face. Lucrurile nu merg bine, e clar, ceva nu este OK. Se vede, se simte. Vreau să am o discuție cu ei ca să lămurim, bărbătește. Nu sunt un grup unit, din anumite motive. Încercăm să-i unim. Jucătorii luați individual sunt mult peste locul din clasament, dar, ca echipă, cu mult sub nivelul valorii. Sunt cauze pe care le vom analiza.”, a spus Iuliu Mureșan, potrivit GSP.

Citește și MESAJUL RĂZBOINIC AL FANILOR DINAMOVIȘTI DUPĂ ULTIMA UMILINȚĂ! AMENINȚARE DIRECTĂ LA ADRESA JUCĂTORILOR

cosmin mateidinamosteliano filipliga 1realitatearednic