Moruțan, mesaj de adio pentru FCSB! Cum a reacționat după criticile primite de la Gigi Becali

Articol de Realitatea Sportivă - Publicat miercuri, 25 august 2021, ora 21:12,
Olimpiu Moruțan
Olimpiu Moruțan

Olimpiu Moruțan a semnat în sfârșit cu Galatasaray, negocieri a cărui transfer au durat toată vara. Fotbalistul a semnat un contract până în 2026.

După ce a fost prezentat oficial drept noul component al formației pentru care Gică Hagi sau Gică Popescu au scris istorie, Moruțan a ținut să transmită și un mesaj de despărțire fostului său club.

Acesta le-a mulțumit coechipierilor, antrenorilor și membrilor din staff-urile tehnice alături de care a lucrat, suporterilor și, inclusiv, lui Gigi Becali, patronul care l-a criticat în ultima perioadă, în urma unor rezultate mai puțin satisfăcătoare pentru FCSB.

Olimpiu Moruțan, sursa foto: Galatasaray/Twitter

”A venit momentul să mă despart de colegii cu care am împărţit vestiarul, bucuriile şi eşecurile. Au fost ani frumoşi, în care m-am simţit onorat să reprezint cel mai mare club din România. De astăzi încep un nou capitol al vieţii, la un club mare din Europa, unde nu puteam ajunge fără sprijinul colegilor, antrenorilor şi al tuturor oamenilor din club, care mi-au fost alături mereu, în special în momentele delicate.

Vă mulţumesc tuturor, patron, conducători, membri ai staff-ului şi colegi de echipă şi sper să vă văd campioni la finalul acestui sezon. La final, vreau să le mulţumesc suporterilor, care înseamnă enorm pentru mine şi care m-au sprijinit întotdeauna”, a scris Olimpiu Moruţan pe platformele de socializare.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de OLIMPIU MORUȚAN (@morutan.olimpiu)

Olimpiu Moruțan a ajuns la FCSB în 2018 de la FC Botoșani. Înainte de a semna în această vară cu Galatasaray, acesta a dat 14 goluri și a contribuit cu pase decisive la alte 30 de reușite, în cele 107 meciuri pe care le-a bifat în tricoul vicecampioanei României.

CITEȘTE ȘI –>> MORUȚAN, PRIMIRE DE BOX OFFICE LA ISTANBUL: „NICI LA BARCELONA N-AM VĂZUT AȘA CEVA”. CLAUZĂ URIAȘĂ DE REZILIERE

realitateamesajMoruţanfcsbgalatasaraygigi becali