Mesajul dur al lui Petrescu: “Am declarat eu, Hagi şi Popescu, când ne-am lăsat, că o să ne regretaţi. Şi aşa a fost”

Articol de Vlad Ciotoran - Publicat miercuri, 08 decembrie 2021, ora 22:34,
ROMÂNIA 1998. Foto: Profimedia
ROMÂNIA 1998. Foto: Profimedia

Antrenorul echipei CFR Cluj, Dan Petrescu, a declarat, miercuri, într-o conferinţă de presă, că fotbaluul românesc merge “în jos” atât la nivel de naţională cât şi la nivel de club.

Fostul fundaș dreapta speră ca formaţia ardeleană “să ţină steagul sus”.

Noi mergem în jos şi la nivel naţional şi la nivel de club. Ne elimină, nici nu mai ştiu din ce ţară, Kazahstan… Toate echipele din România vor suferi, dar eu sper în continuare CFR să ţină steagul sus, iar la anul neapărat trebuie să câştigăm campionatul şi să facem o echipă competitivă pentru Europa.

 Dar până atunci mâine ar trebui să facem şi noi un joc mai bun şi sperăm să scoatem un rezultat pozitiv. Am declarat eu, Hagi şi Popescu, când ne-am lăsat, că mult timp, o să ne regretaţi. Şi aşa a fost. Din păcate nu s-a făcut nimic ca în fotbalul românesc să mergem în sus, tot mergem în jos, nu sunt talente care vin. Jucătorii români nu mai joacă la un nivel foarte mare.

Cel mai bun campionat din lume este Anglia, noi n-avem un jucător acolo. Atunci noi cum să facem faţă la alt nivel? Cam aşa suntem noi acum în fotbal, când conduci o Dacia şi Mercedes”, a spus Petrescu.

CFR Cluj va întâlni echipa Jablonec, joi, pe teren propriu, de la ora 19.45, în ultima etapă a Grupei D din Conference League. Campioana României ocupă ultimul loc în grupă, cu un singur punct şi nu mai are nicio şansă de calificare în faza următoare.

Citește și VIDEO | BURCĂ VREA SALVEZE IMPRESIA PROASTĂ LĂSATĂ DE CFR CLUJ, ÎN CONFERENCE LEAGUE: „TREBUIE SĂ OBŢINEM O VICTORIE”

dan petrescuhagipopescufotbal