Mesajul transmis de un lider al vestiarului „câinilor” pentru șefii spanioli: „Totul are o limită”

Articol de George Drafta - Publicat miercuri, 13 ianuarie 2021, ora 23:46,
dinamo spanioli

Dinamo a început cu o victorie anul 2021 în deplasarea de la Mediaș, dar în loc să se bucure pentru succes, fotbaliștii lui Ionel Gane se gândesc dacă vor mai rezista mult tratamentului la care sunt supuși de către Cortacero & Co. 

Paul Anton nu i-a menajat deloc pe investitorii iberici care nu și-au mai achitat de luni buni angajamentele către fotbaliști și angajați ai clubului.

„Mă bucur că am avut o prestație bună, am înscris repede, ne-am făcut meciul ușor. Am avut discuții cu fanii, situația e foarte grea, lucrurile sunt foarte confuze. Am vrut să tragem un semnal de alarmă cu acest protest.

Acționarii majoritari trebuie să înțeleagă că nu poate să își bată joc de noi la infinit, trebuie să înțeleagă că dacă nu pot să își îndeplinească promisiunile si să respecte contractele, ar trebui să dea clubul altora”, a declarat  mijlocașul la sfârșitul meciului contra celor de la Hermannstadt. 

paul-anton-dinamo

Paul Anton a refuzat vara trecută varianta de a merge la CFR pentru a se întoarce în Ștefan cel Mare. Acum, pentru că este neplătit, ar putea oricând părăsi tabăra roș-albă.

„Până în ultima zi când voi îmbrăca acest tricou voi da 100%. Răbdarea mea este în limita legii, la fel și la ceilalți colegi. Chiar dacă am arătat devotament și iubire față de acest club, totul are o limită. Nu se poate continua așa”, a adăugat Paul Anton. 

CITEȘTE ȘI –>> Adam Nemec și-a decis viitorul după meciul Hermannstadt – Dinamo 0-2: “Voi face ce e mai bine pentru mine”

dinamorealitateainvestitori spaniolipaul antonrestanţe financiare
profimedia-0615507503

EURO 2020 | Olanda și Ucraina, debut cu cinci goluri la turneul final! Cum arată clasamentul grupei C

florin-tanase

Florin Tănase și-a făcut iubita fericită! Unde a cerut-o în căsătorie căpitanul FCSB-ului