Mesut Ozil se retrage din fotbal

Articol de Ionut Dumitrescu - Publicat miercuri, 22 martie 2023, ora 15:02,
mesut-ozil
mesut-ozil

Fostul internaţional german Mesut Ozil, în vârstă de 34 de ani, a anunţat, miercuri, că se retrage din activitatea de fotbalist.

„După ce m-am gândit bine, îmi anunţ retragerea cu efect imediat din fotbalul profesionist. Am avut privilegiul de a fi fotbalist profesionist timp de aproape 17 ani şi mă simt incredibil de recunoscător pentru această oportunitate. Însă în ultimele săptămâni şi luni, suferind şi unele accidentări, a devenit din ce în ce mai clar că este momentul să părăsesc marea scenă a fotbalului”, a scris Ozil în social media.

„A fost o călătorie senzaţională, plină de momente şi emoţii de neuitat. Vreau să le mulţumesc cluburilor mele – Schalke 04, Werder Bremen, Real Madrid, Arsenal, Fenerbahce, Başakşehir şi antrenorilor care m-au susţinut, plus colegilor care mi-au devenit prieteni”, a adăugat el.

„Acum sunt nerăbdător pentru tot ce urmează pentruu mine alături de frumoasa mea soţie, Amine, şi de frumoasele mele fiice, Eda şi Ela. Însă puteţi fi siguri că o să mai auziţi veşti de la mine din când în când”, a mai notat Mesut Ozil.

Ozil a jucat în peste 400 de meciuri pentru echipele de club. Pentru naţionala Germaniei, el a jucat în 92 de partide şi a înscris 23 de goluri.

A câştigat mai multe trofee, între care se numără şi Cupa Mondială din 2014.

werder bremenfenerbahcemesut ozilarsenalschalke 04bașakșehirreal madrid