SONDAJ: Cine ați dori să fie următorul selecționer al României?

„Mi-a fost dor de Turcia, Șumudică s-a întors!”. Reacția antrenorului român după prima victorie la Malatyaspor

Articol de Alexandru Dan - Publicat sâmbătă, 16 octombrie 2021, ora 23:31,
Marius Șumudică
Marius Șumudică

Noua echipă a tehnicianului român, Yeni Malatyaspor, a obținut astăzi primul succes după cinci eșecuri consecutive, după 2-0 contra celor de la Adana Demirspor!

Marius Șumudică a debutat cu dreptul pe banca noii sale formații, iar succesul de astăzi a adus din nou entuziasmul în tabăra turcilor de la Malatyaspor. La finalul jocului de astăzi, fostul antrenor al celor de la CFR Cluj a făcut o serie de declarații în stilul caracteristic și a ținut să le dedice cele trei puncte tuturor celor care se află în preajma clubului la care activează în acest moment.

„Personalitatea mea seamănă cu cea a turcilor. Am o fire agresivă, la fel ca ei. Primul nostru obiectiv e rămânerea în prima ligă, dar nu acesta e obiectivul principal. Vreau să fac fericiți oamenii din Malatya, care au suferit mult în ultimii doi ani.

Citește și CUM COMENTEAZĂ GIGI BECALI DIVORȚUL DINTRE REGHECAMPF ȘI ANAMARIA PRODAN!

Astăzi, aceste 3 puncte sunt un cadou de la Șumudică pentru oamenii de aici! Nu e ușor să ridici o echipă care a pierdut 5 jocuri la rând, îmi felicit jucătorii. Mi-a fost dor de Turcia, Șumudică s-a întors!”, a spus Șumudică, conform presei din Turcia.

Citește și MARIUS ŞUMUDICĂ LE-A INTRAT LA SUFLET FANILOR DE LA MALATYASPOR: ,,ÎMI VOI DA VIAŢA PENTRU ECHIPĂ”

realitateamarius șumudicăMalatyaspordeclaratiisuperliga turciei