Mihai Iosif a întrecut toate aşteptările: ,,E antrenor meseriaş! Niculae şi-a dat seama asta”

Articol de Mihai Cristian - Publicat luni, 19 iulie 2021, ora 13:52,
Mihai Iosif, Rapid
Mihai Iosif, Rapid

Rapid Bucureşti a jucat primul meci în Liga 1 de la revenire, pe Naţional Arena, contra dâmboviţenilor de la Chindia Târgovişte, terminat cu o victorie.

Giuleştenii s-au impus la limită, cu scorul de 1-o, graţie reuşitei din repriza a doua a atacantului Adrian Bălan. Fotbalistul a schimbat tabela de marcaj în minutul 57 al jocului.

Dumitru Dragomir, fost preşedinte al LPF, este impresionat de ceea ce a putut să realizeze Mihai Iosif la Rapid într-un timp foarte scurt. Acesta este de părere că ,,Miţă” este un adevărat ,,meseriaş”, iar Daniel Niculae şi-a dat şi el seama de acest lucru.

,,Mi-a depăşit aşteptările Iosif. Ăsta e un antrenor meseriaş. Toată lumea a transformat meseria asta în academie. Asta e o meserie ca cizmăria, croitoria. E meseriaş Iosif ăsta. Niculae şi-a dat seama că e meseriaş. Dacă spune ceva în glumă, jucătorii sunt lângă el ca albinele la stup.

Apărarea Rapidului e în primele cinci ale ţării. O să vedeţi! Jucători disciplinaţi acolo, e o atmosferă bună la Rapid. Mai văd un meci-două şi o să vă spun unde se situează Rapid. Nu îmi dau seama de valoarea echipei din Târgovişte momentan.”, a declarat Dumitru Dragomir, pentru Looksport.

Dumitru Dragomir, fost preşedinte LPF

Citeşte şi „RAPIDUL TERMINĂ ÎN PRIMELE 8 ECHIPE ALE LIGII 1!”. PRONOSTICUL OFERIT DE UNUL DINTRE FOȘTII ANTRENORI AI GIULEȘTENILOR

chindialiga 1mihai iosifdumitru dragomirrealitatearapid