Mihai Rotaru, măsuri dure după ultimele rezultate: „S-a dat la jucători. Nu-și mai primesc anumite drepturi!”

Articol de Alexandru Dan - Publicat miercuri, 08 decembrie 2021, ora 13:25,
Mihai Rotaru
Mihai Rotaru

CSU Craiova traversează o perioadă nefastă în momentul de față, iar parcursul modest al elevilor lui Laurențiu Reghecampf l-a făcut pe patronul echipei să ia atitudine!

Oltenii sunt departe în momentul de față de așteptările lui Mihai Rotaru și au nu mai puțin de patru meciuri consecutive fără victorie în Liga 1. „Juveții” ocupă doar poziția a 4-a în clasament, la o distanță de 19 de puncte față de liderul CFR Cluj, iar acest lucru l-a scos din sărite pe finanțator, care a luat primele măsuri.

Președintele clubului din Bănie, Sorin Cârțu, a dezvăluit că Mihai Rotaru s-a luat de fotbaliștii care au greșit în ultimele meciuri și chiar este decis să îi taxeze pe aceștia, din punct de vedere financiar, dacă nu își îndeplinesc obiectivele impuse.

„Să știi că sunt momente în care Mihai Rotaru s-a dat la anumiți jucători când au greșit. Asta nu înseamnă că trebuie să anunțăm când se iau măsuri, când sunt amenzi. Nu pot să vorbesc în numele domnului Rotaru. Fotbaliștii nu își primesc anumite drepturi dacă nu își îndeplinesc obiectivele. Au anumite sume în contract pe care poți să le primești dacă îți îndeplinești obiectivul.

Eu cred că încă nu trebuie să tragem decizii radicale, mai avem timp, iar calitatea lotului ne dă speranțe că mai putem să recuperăm din puncte. E dificil, dar trebuie să luăm în calcul și ce se poate întâmpla la celelalte echipe. Nu poți să mergi la perfecție tot timpul, se poate întâmpla și la ei să conduci partida, să domini și să pierzi”, a spus Cârțu, potrivit Pro X.

Citește și GIGI BECALI EXCLUDE CRAIOVA DIN LUPTA LA TITLU: „REGHE NU MAI ARE NICIO ȘANSĂ LA CAMPIONAT. NU ȘTIU CE E CU EL”

mihai rotarudeclaratiisorin cartuliga 1realitateacsu craiova